Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.

Mam problem - chciałem sobie wgrać moda elektryczności , i zmienione skille woja. Otóż na stronce z której to pobieram, jest to w 2 osobnych rarach ,jako 2 osobne pliki. Tylko że jest 1 problem, odbydwa to PC.epk , i musze wybrać czy chce mieć mod elektrycznosci , czy skille woja, bo gdy wkleje i to i to, to zapyta czy zastąpić. I teraz pyt: Da sie jakoś wkleić linijke odpowiadającą za wygląd skilli/ elektryczność do PC.ekp z drugiego modu?

Wiem , pewnie nie zrozumieliście , ale napewno ktoś się kapnie ocb.

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

jak dasz woja 71lvl na plu to ci chcetnie pomoge :) hehe xD z tego co wiem to musisz to rozpakowac chyba i wtedy znalezc ten efekt ktory ci potrzebny i podmienic.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

A może mi ktoś powiedzieć, które pliki odpowiadają za skille, a które za elektryczność?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

żałosne... Nazwa tematu specjalnie zeby ludzie wchodzili, bo tak to nic bym sie nie dowiedział , aczkolwiek nadal nic nie wiem,

Opublikowano

Chyba wiem o co chodzi..

Miałem to samo...

Więc tak...

Zapewne są to pliki PC.epk i PC.eix...

Zmień nazwę tego pliku ''PC.epk'' na ''pc.EPK''

Powinno pomóc ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Opiszę to tak:

Pliki od błyskawicy zamiast gwiazdek na itemach +9 są zapisane jako PC.etk i PC.eix

Pliki od SKILLI bodego też są zapisane jako PC.etk i PC.eix

I chodzi mi o to, że gdy chcę mieć i BŁYSKAWICE i ZMIENIONE skille bodego to nie mogę , gdyż gdy nadpiszę jedno, nie będzie drugiego. Bardziej nie potrafie opisać.

Sposób merkona nie działa, nadal jest tylko błyskawica albo skille bodego

Opublikowano

To jest prościutkie :)

Wypakowujesz najpierw pliki PC np. te z elektrycznością (w mojej sygnie jest wideotut jak wypakować). Zmieniasz nazwę pliku na ymir work2(tą nazwą się posłużę) (lub jakaś inna, byle nie ymir work). Teraz wypakuj pliki PC ze skillami bodego. A teraz pobawimy się w "mieszanie" plików. Wystarczy ci wiedzieć w czym znajdują się pliki odpowiadające za elektryczność, a które za skille woja. No dobra, wyręczę cię. Robimy metodę na szybko, bo nie chce mi się pisać dużo ^^. Otwierasz folder ymir work2(ta z elektrycznością)/pc i kopiujesz z niego folder common. Dobra, pewnie domyślasz się, że trzeba je przekopiować do ymir work(tego ze skillami)/pc i nadpisać pliki. "Wuala" masz pomieszane, działające PC. Teraz, albo pakujesz według poradnika napka, albo tak jak na moim WideoTucie (połączonym z tym, w którym pokazuję jak wypakować) wrzucasz to na dysk D:\ i wywalasz z metka plik PC.epk i PC.eix. Dziękuję za uwagę.

Pozdrawiam

RaZoRPL

@Mekron

Tak nazwa ma znaczenie, ponieważ to do niej są przypisane wczytywania. (Trochę bez ładu i składu ci to wyjaśniłem, ale może zrozumiesz)

Opublikowano
Tak nazwa ma znaczenie, ponieważ to do niej są przypisane wczytywania. (Trochę bez ładu i składu ci to wyjaśniłem, ale może zrozumiesz)

A no tak :D

Dobra, close :D

1377531174-U173186.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...