Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Kr Spolszczenie

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,postanowiłem sobie ciupnąć na koreańskim metku,słyszałem że można zrobić spolszczenie wklejając locale z metin2 koreańskiego do polskiego (do folderu pack)...Mógł by mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć co zrobić żeby takie spolszczenie uruchomić?? i mam prośbe,mógł by mi ktoś ten pliczek locale z metka koreańskiego tu wstawić???

Edit@

Mógł by mi ktoś powiedzieć czy tam jest drożej i ogólnie takie ciekowaostki zanim zaczne grać :P

Opublikowano

Da się zrobić prosto , jestem w trakcie spolszczania , zostalo praktycznie tylko i "aż" item_proto. Jest z tym najwięcej roboty. Ale będzie to pełne spolszczenie oprócz questów , ale to leży po stronie serwera.

Jak skończe to może udostępnie.

0315192443.jpg

0315191318.jpg

Opublikowano

Maly,a wes powiedz po ile tam chodzi np. taki fms jaki ty masz, ku dla wp i kamyczki duchowe? Mniej więcej opisz czy warto grac i w ogóle,takie pierdoły jak plusy servwa i minusy.... :P bede ci wdzieczny

Opublikowano

Grać warto tylko przez to , że jest super dopracowanie , nowe mapy , nowe bossy , pewnie nowe bronie , ja widac KD +5 i pewnie tanizna bo tam juz gra sie toczy ladnych pare lat. Tam np. po zabiciu ripera na 9(8) piętrze pojawia się niebieska śmierć , jak sie ją zabije to wyskakuje kowal co ma 100% szansy na ulepszenie itema. WIdziałem filmik na YT jak kolo biegal na metin2.co.kr i podniósł z ziemi po porstu stalke +0 dla sury. Ciekawe czy sa tam hwangi i inne zbroje , oczywiscie 2 pietro atlantydy i smok to normal , ale niewiem bo moze jest i 3 pietro. Chociaż niewiem jaki tam exp jest bo zobaczcie ranking , nic nie pisze zadnych lvli tylko po chinsku , nawet translator nie dziala.

PS: jest tam takie cos jak umjejetnosc kowalstwa , chociaz niewiem na czym polega. Jak spolszczenie wyjdzie to wbije i sie dokładnie przyjże xD

Opublikowano

Narazie nie udostępnie bo mam mały problemy ( wywala proces)

Gram tam jakis rok , z sporymi przerwami.

Co do kowala 100% w dt to pierwsze słyszę , co do niebieskiej śmierci to też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...