Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

riot i jego pierdolony mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

maczmejki_enxpheq.png

ZAJEBISCIE! DRAVENA BUILD NA KONIEC GRY BOTRK I BUTY STATY 2/10.

AMMU ULTOWAŁ 1 TARGET ZAZWYCZAJ BYŁA TO LEONA KTORA SIE WBIJAŁA JAKO 1.

RIOT POWINIEN ZROBIC COS Z TYMI ZAJEBANYMI PREMADAMI GDZIE GRAJĄ GOLDY Z BRĄZAMI 5, POWINNO W PRZECIWNYM TEAMIE DAC PODOBNY PREMADE BO TO JEST NIE SPRAWIEDLIWE.

KTOŚ ZARAZ NAPISZE POWINIENEŚ WYCARROWAĆ GÓWNO PRAWDA TEGO SIE NIE DAŁO WYGRAC, PRZECIWNY ADC WYSZEDŁ Z LINI JAKO LEGENDARY. KIEDY JA CHCIAŁEM SOLO ZABIC CAIT SIE NIE DAŁO MIAŁEM 3/3 ONA 11/0 NO BŁAGAM Z HITA ZA 3/4 HP.

SMIEM STWIERDZIC ZE GRALISMY Z THRESHEM SAMI BO GRAGAS BYŁ TOTALNYM NIEDOJEBANYM IDIOTĄ.

GRA OCZYWISCIE PRZEGRANA BO JAKZEBY INACZEJ

BTW TAK TO JEST PŁACZ. I NIE MAM 10 LAT.

Opublikowano

BarocodeKiller - ladny masz nick :D

Ale do tematu - to akurat nie wina MM tylko tego ze kolega tego amumu z nim gra ale nie mozna winic kogos za to ze chce pomoc mu wyjsc z brazu co nie ?

Po za tym kilka meczy do tylu kiedy grales shaco miales 2/10 w 40 minucie 2 itemki latarnie i buty(cdr.....) wiec teraz nie czepiaj sie dravena

Opublikowano

Przestań płakać ten amu byl premade z threshem ...

maczmejki_enxprnn.png

mam sie z tego powodu cieszyć? bo cały bot był zjebany, mid to idiota a amumu useless?

@Derionx :3 gra shaco to był czysty trol, nie potrafię grac shaco i się nim nie naucze  grac, pozatym to był normal z kolegami a takie gówna mam na rankedach

Opublikowano

Też się teraz wkurwiam, no szmaty tak się boją atakować, że po uprzednim zaznaczeniu sam wpadam i padam.

Kto ich kur... spłodził.

Opublikowano

"BO GRAGAS BYŁ TOTALNYM NIEDOJEBANYM IDIOTĄ."  

Zrobiłeś mój dzień xD

Ja przedchwilą ostre kiery wszystko fajnie GDY NAGLE TROLL SIE UJAWNIL! Nasza kochaniutka morgana, caly czas dala sie lapac, padala jak szmata i potem "Report kha ( ja ) i talon  ( Mid) No help" ... Rito pls

takie kurwy to tylko do krakowa wysłać.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Aha

Dałem Ci nawet za to lajka. Miło jak ktoś tak ijak ty dostaje warny :D Za to masz Popis szymico:

th7r.jpg

Temat był związany z urfem, a nasz ulubiony modek napisał co mu starzy w lolu kupią :D Jak zraportowałem szybko usunął posta jakby nic nie było. SS z telefonu, pozdrawiam :**

@top

Widocznie amumu+thresh mają takie mmr co ty i dlatego z nimi grasz. Ogólnie to według mnie system dobierania się pogorszył i dobiera po prostu idiotów :D Np ja 4 strony run 65 champow silver 3 dobiera mi typków co nie mają run wtf

Spoko, warny po jakimś czasie znikają.

A jeśli chodzi o szymico to napisz z tym do gm. Oprócz tego, że złamał regulamin (spam/nie na temat) to jeszcze bezkarnie usuwa posty, co jest oczywiście nie legalne.

W sumie to mam go w huju, jak mnie wkurwi to napisze. Szkoda mi go bo ma podniete wielką z bycia modem :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dałem Ci nawet za to lajka. Miło jak ktoś tak ijak ty dostaje warny :D Za to masz Popis szymico:

th7r.jpg

Temat był związany z urfem, a nasz ulubiony modek napisał co mu starzy w lolu kupią :D Jak zraportowałem szybko usunął posta jakby nic nie było. SS z telefonu, pozdrawiam :**

@top

Widocznie amumu+thresh mają takie mmr co ty i dlatego z nimi grasz. Ogólnie to według mnie system dobierania się pogorszył i dobiera po prostu idiotów :D Np ja 4 strony run 65 champow silver 3 dobiera mi typków co nie mają run wtf

Spoko, warny po jakimś czasie znikają.

A jeśli chodzi o szymico to napisz z tym do gm. Oprócz tego, że złamał regulamin (spam/nie na temat) to jeszcze bezkarnie usuwa posty, co jest oczywiście nie legalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...