Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana?

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie. Jak będę śmigał na FB i będę cały czas siedział na metku, to jest szansa na dostanie bana? Ponieważ fb lepiej łowi i po prostu nie chce mi się wciskać tej spacji.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nie powinni.

Ruchy postaci nie różnią się za bardzo. Tak samo to wygląda jak bot będzie łowił, tak samo jak Ty będziesz wciskał spację.

Tu chodzi o reakcję - GM zmienia się w moby, pisze do Ciebie.. Ty masz za zadanie odpisać ze szczegółami co robił, w kogo się zmienił itd..

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Możesz dostać bana przez logi, sam tak kiedyś robiłem. GM może Cię sprawdzać, ale będąc obecny masz małe szanse na bana.

Opublikowano

lepiej nie ryzkuj tylko zrob sobie hara na inny mialu ;) 

co do fb to chyba najlepszy od kamera

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

To ze w rownym odstepie czasu wylawiasz rybki.

Z tego co wiem nie mają takiego loga (GM'i).

Używaj FB w pythonie, nie do wykrycia, tym bardziej, że będziesz cały czas patrzył.

@up

A po IP to nie potrafią znaleźć :P?

Opublikowano

Bez powodów logów nie sprawdzają czyli szansa na bana jest praktycznie niemożliwa jak będziesz odpisywał.

Opublikowano

Nie masz się o co bać, lecz musisz wciąż być na bieżąco z ekranem gry, żeby nie było, że GM pisze do Ciebie, a Ty łowisz. 

Sam osobiście miałem taką sytuację, zająłem się czymś innym, po czasie "Twoje konto jest zablokowane." 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...