Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Postać

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę kupić pacca. Jaka będzie najlepsza postać na start by w ciągu 30dni uzbierać na kolejnego za gp (1,3kk)?

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Jak skill'e będziesz miał w miarę rozsądne ( 75+ ) to raczej dasz rade zebrać nawet expiąc na dragon'ach i jakiś pojedynczych dl'ach później i drop byś miał w miarę dobry.

Ja osobiście knight'em na aurorze 60+ na samym amazon camp w venore codziennie uzbierał ponad 2cc, ale gdybym miał lepsze skill'e to bym sobie poszedł na dragi i jeszcze więcej by dało się wyciskać.

Opublikowano

Knightem uzbierasz najszybciej.

Jeżeli grasz ręcznie, to Palkiem będzie też dobrze i przyjemniej, jednak jak chcesz bocić to zdecydowanie ek.

Opublikowano

Ręcznie, nie chciałbym stracić konta z paccem ;)

+ kupować pacca na konto na którym bociłem? Tzn. nie był to full afk 24h tylko ze 3 dni po ~2h. Było to z miesiąc/dwa temu, jest jeszcze szansa że mnie zbanują?

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Ręcznie, nie chciałbym stracić konta z paccem ;)

+ kupować pacca na konto na którym bociłem? Tzn. nie był to full afk 24h tylko ze 3 dni po ~2h. Było to z miesiąc/dwa temu, jest jeszcze szansa że mnie zbanują?

Wątpię, jeżeli miałbyś dostać bana, już byś go miał.

Ja kupiłem pacca na konto, którym bociłem non stop i żyję.

Skoro grasz ręcznie, to możesz spróbować Pallkiem, ale musisz poświęcać trochę czasu dziennie.

+Pamiętaj, że będziesz musiał robić questy na różne dojścia do expowisk (np. Yalahar, lub jakieś wyspy), niektóre questy są czasochłonne.

Opublikowano

Dehumanizated, nie kłam, jak pisałem już knightem na 60+lvl'u na samym amazon campie bocąc 4 godziny dziennie zbierałem 2cc nieraz więcej w jeden dzień, więc jeżeli on ma pacc'a to są lepsze miejsca do expa np yalahar alchemiczna część albo cmentarna i tam gp lecą jak szalone + itemki bezużyteczne, które i tak się drogo sprzedaje. Więc da się uzbierać na pacca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...