Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm założyłem konto i się przeraziłem. Widzę, że coraz więcej Polaków używa hacków . Na tym forum jak zauważyłem są same dzieci co nie potrafią pisać . Zresztą się nie dziwię. kto normalny zrobi konto na forum o cheatach ?? Tylko dzieci 13 letnie co im mama nie kupiła premium i chcą zdenerwować innych grając na hackach. Nauczcie się grać prosze was . Powiedżcie mi co wam daje granie na hackach ?? Dobre kd ?? Co wam da kd skoro i tak gracie na poziomie poniżej 1. Ratio nic nie daje jak sie nie potrafi grać. Chcecie premium ? Kupcie sobię i proszę od razu mnie nie wyzywać bo jeśli ktoś to zrobi to zgłoszę to forum, hmm albo podam do sądu, bo jeśli ktoś ma rozum to wie, że hacki są NIELEGALNE i za obraze mogę kogoś podać. Więc proszę sobie uważać i odpowiedzieć na pytanie. CO WAM DAJĄ HACKI ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co chcialem ?? Po co mi hacki. Mam 37lvl kd 2.34 doszedlem do tego bez hackow. Jestem szanowanym graczem, mam konto na forum, nie uzywam tego i uwazaj dzieciaku na slowa bo tego pozalujesz. Poza tym nie wstawialem nic. To moj 1 post jakbys nie zauważył. Ale rozumiem 13 w nicku a jak sie domyslam 13 latek :) Jesli wiesz obraza jest karana. W telewizji bylo cos takiego: Pewien mezczyzna obrazil na forum drugiego, ten go podal do sadu i wygral sprawe wiec prosze o kulture. Prema w hacku ?? Nie stac cie?? Rozumiem. Poza tym ona nic nie daje. Kup normalna bedziesz mogl sobie pograc p2p jesli wiesz co to znaczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak osądzasz wiek po niku to ty masz

14414 lat

pewnie 14

up a poza tym jak masz tak wszystko krytykować

to po co się tu zarejstrowałeś> ?

i coś napisałeś

nie mam ochoty na durne gadanie z jakimś dzieckiem

ostatni post w tym temacie

a co do niku ..

jak bym zrobił 1 byś powiedział 1 rok co nie ?>

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

No właśnie i ciekawe skąd ty możesz mnie znać ja może mam 1350 lat co nie ?i wogóle być mnie nie znalazł wiesz?i hacki dają nam zabawe wiesz? i gdybyś czytał regulaminu to się innym nie grozi i wszysty nie przezywają użytkowników temat do zamknięcia

Opublikowano

a oto przykład nawróconego!!!,nie podoba sie to forum to znikaj stad i nigdy nie wracaj!

nastepna sprawa -nie strasz sądem,jesli chcesz to z wielka checia sie z toba tam spotkam i u dupie cie na starcie.

nie zakladaj bezsensownych tematów -to chyba forum o hakach

i ostatnia sprawa mam cię gdzieś !!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...