Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w takiej sytuacji wyłapie bana?

Ciasteczkowyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam 60lv na  serwerze TBD cisne tak na kamermodzie na "pele" i czasami szybkie chodzenie jak i nieodpychanie na kuniu.

GM ostatnio steleportowal głowna postac do stajnii. Kolega z gildii z nim pisal i pytal sie dlaczego zostalem steleportowany.

Otóż powiedział,ze albo lag albo bot. Potem sie GM zapytał ile mam w tym momencie kont odpalonych (mialem 5)

Nastepnie zapytał " a teraz" Po tym momencie smigaly tylko 2 boty na m2bobie które wylaczylem.

Napisal,zeby to bylo ostrzezenie, i napisał, że do wyższej administracji zleci ,żeby sprawdzili moje logi.

Drop z botów przekladalem przez wyrzucanie yangi przez tobół.

Czy GM bez zlapania głównego konta, może zlecic dalej ,żeby sprawdzili konto po logach?

jaka jest szansa na bana?

Opublikowano

No jest szansa na bana jest. Byłem w podobnej sytuacji tylko, że ja lurowałem cały czas spot szponów na V1 przez 5h. i GM mnie teleportował też do stajni, coś tam zaczął gadać ja na to, że gram normalnie niech sie odczepi. Odczepił się xD bociełm jeszcze tak do 65 lvla potem przestałem bo się cykałem. To zależy czy jest leniwy i mu się chce czy nie. Za takie coś mógł ci dać od razu bana, skoro tego nie zrobił to nie bój się na razie.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

jeśli sprawdzi twoje logi to wyłapiesz bana na wszystkie konta na które ostatnio się logowałeś na komputerze więc licz się z utratą kilku kont

Opublikowano

Masz bana na wszystkie konta także przełożenie itemków nic nie da. Równie dobrze możesz wyrzucić wszystko na ch1 m1 obok kowala :)

Opublikowano

Jest duże prawdopodobieństwo ale jest jakaś szansa że blefował. Bo jakim cudem sprawdził że masz odpalone 5 kont? Czyli musiał mieć twoje Ip i sprawdził w LOGACH ? Hmm...

Opublikowano

"Wyższa administracja" konkretniej na PL któryś z GA mogą bez problemu sprawdzić jakie konta są jednocześnie zalogowane na jednym kompie.

Ostatnio tak poleciało parę osób z gildi za czerpanie korzyści z nielegalnego oprogramowania. I właśnie w odwołaniu GA odpisał nam, że konta były jednocześnie zalogowane na jednym komputerze co bot i nie ma opcji odwołania :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Bana wyłapiesz w najdziwniejszych sytuacjach. Zdarzyło mi się zdobyć bana ZA NIC. Po prostu zaczepiłem GM'a i odrazu perm. Ale raczej tego za bardzo nie sprawdzają. CO innego fish bot. Na tym akurat to bany zbierają. Za pelerynki czy szybsze bicie i chodzenie (z umiarem) bana nie powinieneś dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...