Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy CS:GO

BedePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem otoz gdy wczytuje mi sie mapka(np.De dust2 lub inna) to wylancza mi kompa.(2dni temu wszystko chodzilo normalnie)

graphic.png

Opublikowano

A nie jest zbyt bardzo przeciazony? Moze w biosie cos posprawdzaj cos sie w kompie dzieje ze sie wylacza.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Pierw wybierz się po słownik. Gdy już to zrobisz, to ściągnij program Speccy, zrób 2 screeny z programu: pierwszy od razu po włączeniu komputera, drugi po odpaleniu CS'a. Wstaw je tutaj. 

he?

Opublikowano

Ale chodzi mi ze jak komputer mi sie wlonczy to wlanczam program i robie screna ,potem wlanczam csa i tez robie screna tego programu?

graphic.png

Opublikowano

Ale chodzi mi ze jak komputer mi sie wlonczy to wlanczam program i robie screna ,potem wlanczam csa i tez robie screna tego programu?

Ach... Please kill me.

Zacznijmy od 1 Kroku. 

Wychodzisz z domu/mieszkania, idziesz do pobliskiego targu/sklepu i szukasz słownika ortograficznego - Cel - Nauka

2. WŁĄCZASZ Komputer i odpalasz program.

3. Robisz SCREENY za pomocą PRINTSCR (PrintScreen) lub w Akcesoriach odpalasz Narzędzie wycinanie. (Zrób jeszcze trzeciego screena jak odpalisz CS i robisz wtedy Screena OKNA od PROGRAMU. Nie CS`a)

4. Wrzucasz screeny na iv/imageshack/mpcforum i dajesz linki do tego tematu aby nasz kolega który chce ci pomóc mógł zrobić to (Te moje składanie zdań :s)

5. Czekasz na jego odpowiedź. 

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Ale chodzi mi o ten program el ze pierwsze okno ? czy w jakas zakladke mam wejsc(w tym programie)

Raczej tak tobie by raczej napisali ze w jakas zakladke masz wejsc.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...