Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie wszystko działa i dodaje ale gdy chcem dodać do wytrzymałości statystyki i klikam start to nic sie niedzieje z innymi um nie mam takich problemow, czemu?

Masz rację zaraz to naprawię

4758463064.png

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wirus ;x

Sam jesteś wirus.

Program robiony w autoit który kiedyś nie cieszył się dobrą sławą wśród antywirusów.

Lecz to się zmieniło i teraz jedynie stare antywirusy z nieaktualizowanymi bazami wirusów mogą coś wykryć.

Ja po pobraniu pierw przeglądałem kod źródłowy i nic nie było,

jak widać na skanie tylko jakieś 2 gówna coś wykryły a szanujące się antywirusy pokazały prawdę :)

Opublikowano

Czy była by możliwość ,aby bocik wybierał zadanie z kluczem gdy takie będzie dostępne?

x

Opublikowano

Czy wam tez nie działaja klucze do lochów na Mythicalu ?

Działają , musisz przeciągnąc tak jak potke na postać . Problem tkwi w tym ,iż bot omija misje z kluczami i na prawie 200 lv mam 4 poziom lochów :c

x

Opublikowano

Mam takie pytanie czy stworzycie na androida bylbym wdzieczny bo chwilowo nie mam komputera i tylko na tablecie popykam z góry dzieki.

Opublikowano

Bot nie działa prawidłowo, bynajmniej u mnie. Loguje konto wszystko ładnie, klikam start niby misje robi a lvl i złoto stoją cały czas w miejscu. Tak samo ze statami biorę żeby rozdawał w bocie ładnie leci wchodzę na konto i nic nie rozdało. Może robię coś źle, ale to chyba nie możliwe przy tak prostej aplikacji  ^^

Najnowsze hacki Metin 2 i nie tylko !!! Każdy hack jest przeskanowany i nie ma żądnych wirusów !! Zapraszamy do rejestracji i testowania !!!

<a href="www.zarabiamtu.cba.pl">Zapraszam !</a>

Opublikowano

Bot nie działa prawidłowo, bynajmniej u mnie. Loguje konto wszystko ładnie, klikam start niby misje robi a lvl i złoto stoją cały czas w miejscu. Tak samo ze statami biorę żeby rozdawał w bocie ładnie leci wchodzę na konto i nic nie rozdało. Może robię coś źle, ale to chyba nie możliwe przy tak prostej aplikacji  ^^

czyzby serwer mythicalgame?? jak to nie nie bd dzialal ;)

Opublikowano

Juz wszystko działa. Nie tylko mythicalgame. Teraz inny serwer juz mi działa.

Najnowsze hacki Metin 2 i nie tylko !!! Każdy hack jest przeskanowany i nie ma żądnych wirusów !! Zapraszamy do rejestracji i testowania !!!

Opublikowano

Do ludzi, którym nie działa bot. Wbijcie bez bota min. 5 level, potem będzie wam działać :D

Opublikowano

karolkarol21621

Jeśli dalej będziesz rozwijał bota, to uwzględnij to żeby można było ustawić robienie misji i rozdawanie cech. Chyba, że tylko u mnie nie można tych 2 opcji uruchomić jednocześnie.

Opublikowano

Ja mam 337 i nie działa szkoda :-) całe szczęście działają staty :-)

Być może taki jest max lvl na serwerze :) Zeby ludzie nie po bugowali sobie postaci wbijając za wysoki lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...