Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD +6  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostawić na serwerze kd +6?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no ... dla mnie tylko kluczowe pytanie ...

Skąd macie:

xb9lte.jpg

Bo to mnie bardzo ciekawi, podaj może usługodawcę internetowego

Końcowo?

- Derin, 0 edytowania, hamachi. Jedynie dla zabawy

Sorki, rzeczywiście - mój błąd z tym łączem :3

Opublikowano

Gotowiec - edytowane tyle co nic ;3 Wgrałeś sobie 2 bronie i na szybko dodałeś zapowiedź ;] "Screeny handlarzy są od Derina, po co mamy robić własne" - Pewnie. Tak samo z plikami, po co się męczyć i edytować pliki, jeśli mamy gotowe pliki od Derina. Świadczy to o twoim lenistwie, a jeśli zamierzasz być administratorem serwera ta cecha bardzo Ci w tym przeszkodzi. Prezentacja uboga. Jeśli włożyłbyś trochę pracy w pliki to zależałoby Ci jednak by ktoś zagrał na Twoim serwerze, więc zadbałbyś o fajną prezentację. Wnioskuję iż Panu, który założył ten temat zachciało się bawić w GM'a i tyle. Serwera nie polecam - daję mu 2 dni od startu do upadku ;/

Opublikowano

Kolejny syf ... były setki może są setki takich serwerów. Od tego rzygać już się chce dobrze że hamachi bo jak by był dedyk to byś był w plecy. 

ddz8gi.png

Opublikowano

Kurwa gotowiec derin'a. Znowu mania na gotowce.. 

Kurwa i kurwa wy jestescie popierdoleni czepiacie sie ,ze gotowiec a sami jestescie na tyle niedojebani ,ze lepszego gotowca byscie nie zrobili i nie dali bo jestescie banda nieudacznikow i tyko hejtujecie CHUJ WAM W DUPE , dziekuje tyle z mojej strony zapraszam do gry

Opublikowano

Gotowiec - edytowane tyle co nic ;3 Wgrałeś sobie 2 bronie i na szybko dodałeś zapowiedź ;] "Screeny handlarzy są od Derina, po co mamy robić własne" - Pewnie. Tak samo z plikami, po co się męczyć i edytować pliki, jeśli mamy gotowe pliki od Derina. Świadczy to o twoim lenistwie, a jeśli zamierzasz być administratorem serwera ta cecha bardzo Ci w tym przeszkodzi. Prezentacja uboga. Jeśli włożyłbyś trochę pracy w pliki to zależałoby Ci jednak by ktoś zagrał na Twoim serwerze, więc zadbałbyś o fajną prezentację. Wnioskuję iż Panu, który założył ten temat zachciało się bawić w GM'a i tyle. Serwera nie polecam - daję mu 2 dni od startu do upadku ;/

Nie chcesz to nie graj, ja chcę tylko dać ludziom na czymś w końcu kurwa zagrać, bo wiele osób ma dość tych hamachi exp -.-

Opublikowano

"Kurwa, kurwa ..." - Czy wy nie znacie innego słownictwa? Co wam to da, że napiszecie sobie kurwa? Apeluję do was o chociaż odrobinę kultury ( Do wszystkich nadużywających tego typu zwrotów )

@Davi9999 ja tylko oceniłem Twój serwer po zapowiedzi, bo tylko ją mam teraz przed moimi oczkami, a ty od razu z agresją w moją stronę ;p W tej chwili mogę tylko przypuszczać, że Twój serwer to niewypał, a jak będzie naprawdę to się okaże, gdy już postawisz serwer ;3 Być może zaskoczysz mnie pozytywnie ;P

Opublikowano

Strasznie przepraszam za opóźniony start, ale mój komp został zaatakowany groźnym trojanem Win32.Sality.v. Sytuacja została opanowana i pliki serwerowe w ogóle na tym nie ucierpiały, aczkolwiek konieczny będzie format C i start się trochę a nawet bardzo opóźni.

Za wszelkie niedogodności przepraszamy !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Brak 2 ss . 0 inf o starcie. Zapowiedz siedzi od dawna a startu nie ma , a od 10dni zadne inf . Jak ruszy to pw .

Zamykam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...