Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co sie stanie jeżeli kolega zgłosi mnie do ea za trainerowanie w fut 14

xlenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ma filmik to bana masz na 100%. Jeżeli ma zdjęcie (Co nie wiem jak zrobić) To nie mają Cię prawa zbanować bo jak im udowodni że to akurat Ty? Może Cię zgłosić lecz aby EA przejrzała twoje konto musi być z 50 raportów..

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

ale nie miał dowodów

To w takim razie jeżeli nie przekroczyłeś limitu 100k dziennie to nic nie zrobi bez dowodu :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jeżeli ma filmik to bana masz na 100%. Jeżeli ma zdjęcie (Co nie wiem jak zrobić) To nie mają Cię prawa zbanować bo jak im udowodni że to akurat Ty? Może Cię zgłosić lecz aby EA przejrzała twoje konto musi być z 50 raportów..

bo miałem mu dać coinsy ale nie dałem i ze złosci mnie zgłosił

To w takim razie jeżeli nie przekroczyłeś limitu 100k dziennie to nic nie zrobi bez dowodu :)

Opublikowano

Jeżeli nie ma filmiku nic nie zrobi ,jak ma no to banik :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Aahahahahahaha.. To czyste wyłudzenie monet. Typek chciał za friko x monet, a tak na serio To połowa/ponad połowa zgłasza a EA rozpatrza raporty od około 25.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

A to nie jest tak, ze EA ma wgląd do logów? Np. sprawdzą w jakim czasie kończył kilka ostatnich meczy i banik leci, trudno o dowody w tym przypadku, bo trainer od razu się rozlącza.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A to nie jest tak, ze EA ma wgląd do logów? Np. sprawdzą w jakim czasie kończył kilka ostatnich meczy i banik leci, trudno o dowody w tym przypadku, bo trainer od razu się rozlącza.

Tak, mają chyba wgląd do tego.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

to dlaczego jeszcze nie ustawili jakiegos automatu banujacego kazdego ktorzy koncza pare meaczow z rzedu za szybko?

Proszę Cię oni przez miesiąc nie wiedzieli jak naprawić rynku żeby wyszukiwało normalnie karty a ty mówisz o jakiś automatach ? :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Sitex no bo chyba kogoś mogło naprawdę  wywalać? 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

to dlaczego jeszcze nie ustawili jakiegos automatu banujacego kazdego ktorzy koncza pare meaczow z rzedu za szybko?

Sitex no bo chyba kogoś mogło naprawdę  wywalać? 

Kopyteczkoo polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem napisał "parę meczów z rzędu" a nie jeden.To co ciągle go wywala i nie ma trainera?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Proszę Cię oni przez miesiąc nie wiedzieli jak naprawić rynku żeby wyszukiwało normalnie karty a ty mówisz o jakiś automatach ? :D

no bo przed chwila sciaglem trajnera moze z 5 meczy minelo i serwery ea mi niedziala tzn tryb ultimate team :c 

Opublikowano

Mi też jakiś frajer groził że mnie zgłosił a już tydzień bez bana

s-08-13-564289.png
Opublikowano

a ja dodam, że twój kolega to cwel skoro na ciebie puszcza raporty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...