Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie do Prestige

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam bardzo ważną prośbę, konkretniej, kolega chciałby ze mną pograć na tym serwerze, a chłopak jest totalnym betonem z angielskiego i kiedy mnie nie będzie to, sobie biedak nie poradzi. I prośba jest taka - spolszczenie. Może ktoś ma jeszcze jakieś stare z chaosprojekt, lub inne swoje sposoby. Za każdą pomoc dziękuję

Pozdraawiam

Opublikowano

Cześć,

Mam bardzo ważną prośbę, konkretniej, kolega chciałby ze mną pograć na tym serwerze, a chłopak jest totalnym betonem z angielskiego i kiedy mnie nie będzie to, sobie biedak nie poradzi. I prośba jest taka - spolszczenie. Może ktoś ma jeszcze jakieś stare z chaosprojekt, lub inne swoje sposoby. Za każdą pomoc dziękuję

Pozdraawiam

Z Chaos Project nie będzie działać, bo na Prestige są tzw. 'customy', czyli zmodyfikowane / dodane rzeczy, przez co dużo rzeczy z clienta nie będzie się zgadzać. Jedynym rozwiązaniem byłoby edytowanie plików *.lod na bieżąco z serwerem. ;s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Po raz kolejny piszę, że NIE MA spolszczeń do prywatnych serwerów z racji tego, iż te serwery posiadają swoje itemki i spolszczenie musiałoby być robiony tylko na ten serwer, a nikomu chyba nie chce się spolszczać bo nie ma z tego żadnej korzyści.

Znajdź osobę, która Ci to zrobi ale nie sądzę by zrobiłaby to za darmo.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...