Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][03.05.2014] SiroSix Public V1.5.3

jacello

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sterujesz po menu strzałkami. Menu pojawiasz chowasz klawiszem Insert.

Aimbot jest funkcją VIP, więc nie zadziała on.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

okej dzięki. mam jeszcze pytanie . Po włączeniu kilku opcji wywala mnie z gry . co jest >? żadnego błędu nie wywala

Modki to dźiffki

Opublikowano

Niektore opcje moga crashowac. Zobacz jaka opcja crashuje i poprostu ja ignoruj.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Witam!
Pobrałem, niby działa, ale naciskam INSERT i nie wyświetla mi się menu.
Zmieniłem nazwę DLL na taką jak injector od Adrenaliny, włączam injector, WR.exe, wyświetla, ze wykryło, ale w grze nie mogę włączyć menu cheata.
Co robię źle?

Opublikowano

Cheat powinien od razu być włączony. Może po prosu zły injector ??? . Jak masz Win 7 to włącz injector jako administrator

Modki to dźiffki

Opublikowano

Witam!

Pobrałem, niby działa, ale naciskam INSERT i nie wyświetla mi się menu.

Zmieniłem nazwę DLL na taką jak injector od Adrenaliny, włączam injector, WR.exe, wyświetla, ze wykryło, ale w grze nie mogę włączyć menu cheata.

Co robię źle?

Być może źle injectujesz, upewnij się, że nazwa dll to WR. dll no i injectora jak masz, WR.exe

Zmień  injector np. na naerona jeśli Adrenaliny Ci nie działa, uruchom jako administrator przy wyłączonym antywirusie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...