Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to %#@! jest?!

K510i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pobrałem instalke Silkroad 1GB , chyba koreańską , nie wiem , (jak jest tło to są takie duże szare krzoki i jakieś ptasie jaja o.O).Co to jest za wersja i skąd wytrzasnąć konto do tego?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

czy aby napewno to jest SILKROAD online? nie wiem nie gramel ale moze maz wersje kSro silka.... z jakiej to strony sciongales???

Opublikowano

kSro :/ Mógłby ktoś zrobić konto albo zapodać link do pakietu języków azjatyckich?Tylko nie do microsoftu.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

@Up

Tylko ze ksro masz level do 120 i servery ciagle populate

i niema turasow

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D

Opublikowano

1.Co to turasy?

2.Ew. zarzucie link do wersji europejskiej.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

To się nazywa wersja globalna, a nie europejska... Lepiej zacznij grać na globalu, ściągnąć możesz z stronki którą dał kolega wyżej.

PS. NIE!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
1.Co to turasy?

2.Ew. zarzucie link do wersji europejskiej.

To nie jest to forum.

TU MASZ LINKI GDZIE ZNAJDZIESZ POMOC:

www.silkroad-online.pl

www.silkroadonline.com.pl

tu oficjalne strony:

www.silkroadonline.net

www.joymax.com

everythingfou - sprawdź to.

• Dodaj nową pozycję...