Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hun Batz

OBSCENUS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich odwiedzających temat. :)

Mam drobny problem.. Czy Hun Batz jest już finalną wersją postaci? Chodzi mi o zmiany dotyczącego tego jaki jest mocny.. Przecież tego się nie da pokonać.. Orientuje się ktoś czy postaci, które są dodawane są w jaki kolwiek sposób sprawdzane? Sobek + Hun batz w team i nie ma po co się starać w trybie 3vs3.. 

Opublikowano

Nigdy nie będzie gwarancji, że postać nie zostanie zmieniona. Zawsze jest prawdopodobieństwo nerfa albo buffa, czasami są także reworki albo remodele. Każda postać jeśli jest w dobrych rękach potrafi zdziałać cuda. Każdą można także skontrować. Nie wiem czy wiesz, ale gdy podczas jego ulta użyjesz aktywa "Beads", nie działa na Ciebie ten efekt kontroli tłumu.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie wiedziałem o tym, wielkie dzięki! :) A czy ten cały "Beads" działa na każdego stuna/efekt kontroli tłumu?

Opublikowano

Tak, działa na wszystkie efekty kontoli tłumu - przerzucenia, stuny, przyciągnięcia itd.

Chodzi o to - Purification_Beads.jpg

Na 3 poziomie nazywa Greater Purification.

Jest także item o nazwie Magi Blessing. Absorbuje on jeden efekt kontroli tłumu co 45s. Nie możesz sobie wybrać jednak, który efekt ma być absorbowany.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...