Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofki na koniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wejdź w mob_proto w navicat znajdź id konia i któraś tabela odpowiada za szybkość poruszania się konia, nie powiem ci dokładnie która ale w nazwie będzie coś ze speed wiec tam zmniejsz wartość i będzie wszystko ok

Opublikowano

Jeżeli Cię cofa to wina łącza zbyt duże obciążenie sprzętu na którym swoi serwer lub pliki są źle zoptymalizowane spróbuj wgrać inne i zobacz czy będzie to samo lecz może być też to co up piszą za duża prędkość jazdy na koniu

Opublikowano

Po pierwsze co wy gadacie za głupoty, wina łącza jak jest hostem na hamachi ? Serio!?

Prędkość 100 jednostek, to jest mało.

Zmieniłeś prędkość difem, czy nawet nie próbowałeś ?
Zmień tak jak ci mówiłem.

Opublikowano

Może mieć cofki jeżeli ma słaby sprzęt. Nie chodzi tutaj o łącze, ale po prostu komputer może mu zamulać przy odpalony serwerze + kliencie gry. Wtedy są możliwe takie zdarzenia jakie ma tutaj autor. I nie gadajcie, że nie tylko pierw sprawdźcie a potem się wypowiedzcie.

Opublikowano

Mam ten problem i  podczas gry mój komputer zużywa 2,5 GB ram z 8 a procek nie przekracza 20 %. Jakos dziwne jest to że bojowy koń i kilka innych wierzchowców działa normalnie.

Opublikowano

wgrałeś diffa ?? , może ci się koryguje z poprzednim oryginalnym i dlatego , ja tak miałem z petami jak wgrałem difa to mi korygowało i mnie logało

Opublikowano

Wszystko jasne, po długich testach wiem mniej więcej co jest przyczyną cofki. Krótko mówiąc powodem jest prędkość poszczególnych wierzchowców, bywa tak że niektóre wierzchowce są szybsze niż standardowe i tu tkwi problem. Muszę was prosić o pomoc i pytam jak w pliku wierzchowca zmniejszyć prędkość w navicat moge robić co chce ale to nic nie zmienia. Trzeba to ustawić w pliku danego wierzchowca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...