Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ruch postaci

Sensual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim, w dzisiejszym temacie chciałbym udostępnić dif'a na zmianę maksymalnej szybkości ruchu(biegania i ataku), a więc do rzeczy.

Szybkość biegania(obecna: 200):

Dif wykonany przez ekipe Balantia.pl - Już wkrótce!

game_r2089M_32
000239E8: C8 FF

Szybkość ataku(obecna: 170):

Dif wykonany przez ekipe Balantia.pl - Już wkrótce!

game_r2089M_32
00023A40: AA FF

*W pierwszym jak i drugim wypadku powiększamy maksymalną szybkość ruchu postaci do 255(maksymalna liczba dopuszczalna jedno bajtowa)

Pozdrawiamy, ekipa Balantia.pl!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

@Rapils: Jeszcze jakby ten idiota posiadał choć ździebko inteligencji i wiedzy na temat, w tym wypadku to nawet konkurować nie mogę gdyż ten człowiek jest zbyt głupi by pomyśleć i zrobić coś samemu a nie przypisywać sobie czyjąś pracę, w dodatku bezczelnie oczernia mnie za moimi plecami a na to sobie nie pozwolę.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

@Rapils: Jeszcze jakby ten idiota posiadał choć ździebko inteligencji i wiedzy na temat, w tym wypadku to nawet konkurować nie mogę gdyż ten człowiek jest zbyt głupi by pomyśleć i zrobić coś samemu a nie przypisywać sobie czyjąś pracę, w dodatku bezczelnie oczernia mnie za moimi plecami a na to sobie nie pozwolę.

Czasami tak bywa <3

footer_logo.png

Opublikowano

Sensualku a jaka jest początkowa wartość?

Przydałby się DIF na zmianę prędkości poruszania się minimalnej :)

tj tej na start gry : D

4funmt2.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za diffa, smiga jak ta lala :P

P.S Czy jest możliwość aby jakiś Differ zrobił 2x ulepszanie w WW :)?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Masz ode mnie 2 +. Pierwszy za dify - świetna robota, drugi za ten post. W 100% się z Tobą zgadzam, a co do plików Santriela to radzę uważać - lubi dorzucać do nich swoje 3 grosze w postaci backdoor by później rozwalić serwer.

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...