Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fabua Servera

NpMf.jpg

Pewnego razu na małej wyspie wojskowej bardzo oddalonej od cywilizacji tajna agencja prowadziła badania nad nową groźną bronią. Twoim zadaniem jest zebrać odpowiednich ludzi aby razem z nimi dostać się do bazy wroga zniszczyć tajną broń oraz pokonać ich dowódce. Pamiętaj aby mieć się na baczności ponieważ w waszej drużynie może być zdrajca. 

(nie jestem dobry w pisaniu czegoś takiego xDD)

ipserwera.png

Adres IP: s54.mineserv.eu:22045

spec.png

Nazwa Serwera: GoldenPVP

Wersja: 1.7.X

Typ Serwera: Dedykowany

Tryb Gry: PvP

Ilosc Slotow: 100

admin.png

Właściciel: MrBlackV8

HeadAdmin: kubat164

Admin: PanDiament

Moderator: Mevex46

ChatMod: ramzes198

Nagrywasz filmy na YouTube napisz do nas!

opis.png

Wchodząc na serwer dostajesz standardowe eq (żelazna zbroja, diamentowy miecz, mięsko, łuk oraz strzały) Wpisując /warp pvp znajdziesz się w lecącym helikopterze z którego skacząc zaczynasz swoją przygodę.

HpMf.png

GpMf.png

Za zabicie gracza dostajesz 60$

(Vip 80$) za które możesz wymienić na zbroję, miecze, łuki, jabłka, perły, śnieżki oraz potki. Na mapie ukryte są również skrzynie a w nich niespodzianki (diaxy, złoto, jabłka, miecze itd) To jeszcze nie koniec na mapie rozmieszczone są również przeróżne płapki, więzienia, zapadnie.

Możesz również założyć gildie i grać z przyjaciółmi przeciwko innym graczom na polu walki. Czekamy właśnie na ciebie!

Otwarcie Sobota 3 maja godzina 20:00

PpMf.jpg

RpMf.jpg

QpMf.jpg

Potem dodam jeszcze ss spawnu oraz sklepu

image.png
Opublikowano

Bez jaj...

Admin: PanDiament

To konto można kupić na allegro za 2zł. Wywalcie tego gościa albo niech zmieni nick. Skoro ktoś o takim nicku jest tam H@ to ja na pewno tam nie zagram ale wbije na otwarcie i zobaczę co z tego będzie.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

No jednak... zapowiadał się świetnie, ale to zmyłka.

Administracja zabija graczy na vanishu. Moim zdaniem server dla kasy...

Nie polecam wbijać.

Opublikowano

hahahaha śmieszne, dobrze pamiętam dostałeś bana za hacki  i potem napisałeś że idę napisać opinie na mpcforum

ouuu jak miło hejtować serwer i mówić że administracja zabija ludzi na vanishu, no pewnie to ja jeszcze dodam że na spawnie wszystkich zabijają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...