Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Moim Clientem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam następujący problem,nie mogę się zalogować! z serwerem jest wszystko ok twierdzę tak na podstawie tego,że przez chinskiego clienta bezproblemowo wchodzę do gry,poprostu padł mi client ze spolszczeniem(przy próbie wejścia do gry,po zalogowaniu,wybraniu postaci pod sam koniec ładowania paska gra się wyłacza).Serwer postawiłem na SuckMT2(jak radzicie w poradnikach "jak zrobić własnego clienta").Oczywiście próbowałem reinstall client, nic nie pomaga w spisie tutkow jest tylko 1 temat,który brzmi "padające logowanie" ale niestety nie rozwiązuje on mojego problemu .Chciałbym jeszcze dodać,że już troszku zdobyłem wiedzy na temat Privow ale sądzę że nadal jeszcze jestem "zielony" myślę,że pomoże to osobie ,która będzie tak uprzejma i mi odpowie,pomorze,może sprawa jest błacha ja jednak jestem załamany i niewiem dlaczego niemogę razem z przyjaciolmi nadal grać na własnym spolszczonym privie(to było takie cudne :P).

Podam może jeszcze kilka info o moim servie,które mogą pomóc w rozwiązaniu mojego problemu:

Server jest postawiony na hamachi,portmap ten spolszczony by Backe57 (zawiera 47 portow)

Moj CPU: procesor AMD Phenom 9550 Quad-Core 2,20 GHz, 2GB RAM, internet: neostrada tp 2mb.

Coz mogę dodać..proszę o pomoc będe WDZIECZNY ;D

@EDIT: ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze moim kolego,ktorzy graja na moim servie dziala normalnie tzn.moga wejsc do gry za pomoca klienta,ktorego im zgralem (SuckMT2) a mi nadal nie HELP.poleci 5 :)

fdhdhdhdhdhhdhd

Opublikowano

Zrobiłeś dobrze spolszczenie tylko użyłeś zbugowanych plików do zrobienia jego.Poszukaj te bez buga gdzieś na forum były. Jak znajdę dam edit

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Sprawa jest prosta ;)

Złe spolszczenie :D

napisz tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

a zrobią Ci właściwe :D

Bardzo dziękuje polecial + :D:D

@EDIT: jeszcze jedno (ja z tych zielonych:D) czy dlugo sie czeka na takie spolszczenie? i z kad bede wiedzial ze juz pomoc zostala mi udzielona?? podalem zeby wrzucili to na megaupload..mam tam co jakis czas wchodzic i sprawdzac wpisujac YakuzaMT2??? bo taka nazwe nosi moj priv i tam pisali zeby podac IP swoj i nazwe serva zeby je mozna bylo latwo zanalezc.

fdhdhdhdhdhhdhd

Opublikowano

Prawdopodobnie wpisales normalne ip np 5.26.214.123 a jesli jestes adminem serwa i u ciebie na kompie soti musisz miec 5.62.214.100

Opublikowano

Napisałeś kolejny temat...

Ten z tworzenia wywaliłem

Jak nie chcesz czekać na spol

Prosze

To jest ukryta treść, proszę

Wielkie dzieki! :D cieezko byc "zielonym"..no ale kazdy kiedys byl,wychodzi na to ze wpisywalem dokladny ip z hamachi zamiast z koncowka 100 ( jako admin-u mnie stoi server)..ale dlaczego do tej pory dzialalo?? o to jest pytanie..i tak nagle z nikad przestalo(jak sobie w v2 expilem :P)

@EDIT: :(:(:(zrobilem wszystko tak jak w poradniku "jak zrobic spol" i nadal mnie wywala pod koniec ladowania paska..a moi koledzy sobie graja :((( w sumie sie nie dziwie bo za 1 razem spol robilem na IP 5.117.206.43( taki jest moj IP) ale ja musze miec robione pod 5.117.206.100 i tak robie i nadal mnie wywala :( dlaczeego?? nic nie zmienialem nic nie grzebalem w plikach zadnych.HELP

fdhdhdhdhdhhdhd