Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie czy się opłaca wymienić?

DJSmoku2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, jaki procesor by był najlepszy pod kartę GeForce GT 440? Ja posiadam aktualnie AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+. Czy może lepiej kartę wymieć? Chodzi mi o kompa do gier(oczywiście nie najnowszych.) ;)

Ps.Posiadam 3gb ramu(może go dodać?)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Jaki budżet? 

Sprawdź jaki masz zasilacz w obudowie i daj SS z programu speccy

budżet do 200-500zł. Gdzie dokładnie sprawdzić ten zasilacz?

SS:

1399062812-U1041951.jpg

Opublikowano

Odkręcasz bok obudowy i szukasz u dołu lub u góry dużej skrzynki, z której wychodzą kable. Przepisz z naklejki dokładny model albo zrób jej zdjęcie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zasilacz musisz sprawdzić odkręcając bok obudowy, przy okazji sprawdź czy do napędu idzie szeroka taśma czy wąski kabel.

Sprawdź zasilacz to coś złożę na intelu. Bo tu jest konieczna wymiana platformy i do tego ram'u

1378331621-U719057.png

Opublikowano

zasilacz: ibox SL -8400BTX max 400w (o to chodzi? :D

Zasilacz musisz sprawdzić odkręcając bok obudowy, przy okazji sprawdź czy do napędu idzie szeroka taśma czy wąski kabel.

Sprawdź zasilacz to coś złożę na intelu. Bo tu jest konieczna wymiana platformy i do tego ram'u

Do tego idzie dużo wąskich kabli ;)

Opublikowano

W przyszłości na lepszą grafikę i procek. Zestaw od wacka ^^ jest najlepszy jaki może być. Imo w BF4 w FHD i na ultra nie pograsz, ale w BF3 na low w tych 30-40Fpsach pograsz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...