Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Bugów , Jak Naprawić?!

JaTuTylkoPoCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pare bugów i chciałbym je naprawić , a dokładnie abyście mi pomogli je naprawić :) a więc

- Podczas misji , i walki z mobkiem , buguje sie atak i gdy mobek juz dedł dawno to moja postać dalej go bije i pojawia się coraz wiekszy ten obrazek tego ''uderzenia''

- nie aktualizuje mi się ta tabelka w wieży , na którym jestesmy poziomie 

- Nie mogę wejść do W/C

##############

To narazie Tyle , spróbujcie pomóc :x

________

Tak wiem , było sporo tematów ale w zadnym z nich jakoś nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje bugi ;x 

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Boles ale ja mam na hostingu serwer ;x wiec nie chce pod localhost :x 

no to zmienisz tam gdzie jest  localhost na twój link do serwa ;__:

Opublikowano

no okey juz wykonałem , ale teraz mam usuwać całe te pliki które mam w ftp? te request itp ? czy wystarczy podmienic tylko database? ;x 

już wykonałem wszystko 

Forever

Opublikowano

nic nie usuwaj z plików... usun baze z mysql i wgraj nową z tej co podał kolega wyżej ;)

Opublikowano

Teraz mi to mowisz? xD jak wgralem nowe? ale mam stare pliki to podrzuce ^^ i że niby beda juz dzialac/

Jak wgrałeś nowe to się nic nie stało :D  Napisałem bo nie było potrzeby usuwania starych ale jak to zrobiles to sie nic nie stało ^^

Jak wszystko dobrze zrobisz to musi działac :)

Opublikowano

Dzięki ! Działa 

a jesszcze jedno , znalazłem buga na zdobywanie pieniedzy w gildii .. nie chodzi mi tutaj o komende /złoto -2159864237523 czy /grzyby -2347239874623

tylko poprostu jak sie wpisze teraz /złoto 2190837372648623784 to usuwa nam pieniadze z konta na minus tak samo z grzybami .. napisałby ktoś poprawke tej linijki skryptu?

Forever

Opublikowano

Dzięki ! Działa 

a jesszcze jedno , znalazłem buga na zdobywanie pieniedzy w gildii .. nie chodzi mi tutaj o komende /złoto -2159864237523 czy /grzyby -2347239874623

tylko poprostu jak sie wpisze teraz /złoto 2190837372648623784 to usuwa nam pieniadze z konta na minus tak samo z grzybami .. napisałby ktoś poprawke tej linijki skryptu?

no tez to odkrylem :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...