Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy weekend z Call of Duty: Ghosts

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

|

|

|

|

|

|

|

13883493070_26f3c10171_z.jpg

Zagraj w trybie DM Drużynowy i Dominacja na tych trzech mapach multiplayer: Strikezone, Warhawk i Prison Break. Zobacz jak działa tryb Stwórz żołnierza, który pozwala ci na personalizację swojej postaci i wyposażenie jej w odpowiednie atuty, bronie i serie ofiar.

Darmowe demo daje ci dostęp do trybu Wyginięcie - całkowicie nowy tryb kooperacji dla 1-4 graczy, w którym walczysz z hordami obcych. Łączy on ze sobą przetrwanie, obronę bazy, personalizację postaci i podnoszenie doświadczenia.

Od piątku (2.05, 18:00) do poniedziałku (5.05, 18:00) możecie za darmo przetestować jak wygląda COD: Ghosts na PS3/PS4

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/call-of-duty-ghosts-darmowe-demo-multiplayer/cid=EP0002-NPEB90534_00-CODGHOSTFREEDEMO

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Próbowałem zainstalować na PC tego Ghosta i wywala mi 40GB ściągania (mindfuck). Wg PS Store wersja na PS3 ma nieco ponad 2gb o.O Oczywiście ściągne wersję na PS3 ale pewnie dużo nie pogram bo FPSy na padzie to nie dla mnie.

Opublikowano

Bo to jest okrojona wersja, tylko dlatego tak mało waży.

Tak samo to wyglądało jakiś czas temu na X360.

Mi się dobrze gra na padzie, BO2 to po prostu czysty miód z grania.

Bardzo się cieszę, że udostępniono demko :) ostatnim czasem pomimo tego, że już nie miałem nic kupować na poprzednią generację, to jednak ten nowy COD chodzi mi po głowie.

Opublikowano

Próbowałem zainstalować na PC tego Ghosta i wywala mi 40GB ściągania (mindfuck). Wg PS Store wersja na PS3 ma nieco ponad 2gb o.O Oczywiście ściągne wersję na PS3 ale pewnie dużo nie pogram bo FPSy na padzie to nie dla mnie.

Też myślałem że FPSy na padzie nie dla mnie, po kupnie BF'a zmieniłem zdanie. :D musisz się przyzwyczaić tak jak do myszki i klawiatury.

Opublikowano

Trochę wczoraj pograłem, gra się całkiem przyjemnie ale mam zastrzeżenia co do grafiki, nie wygląda to zbyt ładnie.  Mam nadzieję, że to wina okrojonego demka... bo taki BO2 już się lepiej prezentuje od strony graficznej.

Opublikowano

z checia bym se pogral w ghosta ale bana mam ;/ milej gry zycze innym :D

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jeśli ktoś ma Xboxa to może grać w Ghosts w wersji demo multiplayer bez golda, bez ograniczeń ale na dwóch trybach ;) Czasami gram, ale muszę stwierdzić - ta gra jest smutna :D Takie małe info :P Na steam tez jest :)

Wgl opłaca się kupować PS4? Bo mam wybór między XBO i konsolą sony ^^

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

z checia bym se pogral w ghosta ale bana mam ;/ milej gry zycze innym :D

a dokładniej? :)

czitowałeś czy dostałeś bana na konsolę?

gdzieś kiedyś mi się obiło o uszy, że nie banują bezpośrednio za CFW tylko za jakieś modyfikacje w grze... ile w tym prawdy to nie wiem ;)

Opublikowano

Jeśli ktoś ma Xboxa to może grać w Ghosts w wersji demo multiplayer bez golda, bez ograniczeń ale na dwóch trybach ;) Czasami gram, ale muszę stwierdzić - ta gra jest smutna :D Takie małe info :P Na steam tez jest :) Wgl opłaca się kupować PS4? Bo mam wybór między XBO i konsolą sony ^^

Jak masz czas to poczekaj aż stanieje PS4 i wyjdzie więcej gier. :)

Już nie ma w PSS tego COD'a Ghosts ?

Opublikowano

No dobra, gierka została przetestowana...

Jak pisałem wcześniej, po głowie chodził mi zakup najnowszego dziecka z rodziny COD, demo mnie jednak trochę zniechęciło i odpuszczam.

Od strony graficznej to krok wstecz... tak pośrodku między BO2 a WM3.

Jeśli chodzi gameplay to też nie odczuwam niczego nowego w stosunku do poprzednich części, w takim razie nie widzę sensu kupowania tego tytułu.... choć z drugiej strony jak widzę motyw z Predatorem w drugim DLC to zaczynam ponownie myśleć nad zakupem :O

Z takich nowinek w grze, to bardzo mi przypadł do gustu nowy model lvl'owania postaci oraz tryb Extinction, który bardziej mi się podoba od zabijania zombie w BO2.

Jeśli kupię PS4 przed wydaniem kolejnej części COD to zapewne zakupię Ghosts'a, póki co odpuszczam i już raczej nic nie kupuję na PS3 prócz Watch Dogs ;)

Opublikowano

Też o dziwo sprawdziłem COD'a, oprócz COD 2 żadna mi się nie spodobała, może trochę poza COD 4, kiedy ledwo ruszyło jako tako na moim starym kompie ;] Później grałem trochę w następne części i jedyna rzecz, która mi się spodobała, to gra ze szwagrem w MW3 w ten "tryb fal" czy coś w tym guście.

Dla mnie grafika nie liczy się tak bardzo, jak grywalność, która nie pasuje mi w grach serii COD (nie licząc przykładów wyżej).

Ten Ghost też nie powala. Niestety multiplayer też mi nie pasuje, za duże ograniczenie swobody, ponieważ mapy są małe, nie przepadałem nigdy za czymś takim. Jednak nawet cieszę się, że dali chociaż na weekend za darmo.

Opublikowano

a dokładniej? :)

czitowałeś czy dostałeś bana na konsolę?

gdzieś kiedyś mi się obiło o uszy, że nie banują bezpośrednio za CFW tylko za jakieś modyfikacje w grze... ile w tym prawdy to nie wiem ;)

Gra pobrana z neta jako PSN wiec nie dzialalo wiekszosc rzeczy w programach do modowania. Dalem se tokeny (okolo 40) i ban po 3h.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...