Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

†SATANIZM†DYSKUSJA†WCHODZISZ NA SWOJE RYZYKO†

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu forumowiczów mówi że ja jestem ateistą i w Boga nie wierze. Nie ma diabła ani Boga.

Propozycja na początek. Skończcie głupie pierdol**** i poczytajcie O PRAWDZIWYCH I NIEWYTŁUMACZONYCH przypadkach uzdrowienia albo opętania.

Od razu mówię w Boga wierzę i w szatana też.

www.czarymary.pl/cienik/satanizm/satan.html#sex#inwokacja#wanted

Strona o satanizmie.

A wy pokażcie swoje zdanie..

Błagam nie czytajcie inwokacji do szatana albo pierw nałóżcie sobie różaniec na szyję (tak dla przezorności :D)

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Opętana to jest połowa moderacji tego forum a nie ludzie. Siedzą dnie i noce, zeby w topce być albo żeby kogoś zbanować, to jest dopiero sekta.

Ja jakoś nie wierze w jakieś przypadki smieszne, może i jestem spierdolony umysłowo ale dobrze mi z tym, przynajmniej w nocy sie nie boje z pokoju wyjsc.

Opublikowano

Cuda, opętanie i inne pierdoły nie są dowodem na istnienie boga, tylko na to, że ludzka wiedza w tym temacie póki co jst ograniczona. Chociaz mnie sie wydaje, ze te cale opętania to zwykle choroby psychiczne.

Opublikowano

Hehehehe xD fajny wstęp Ale ludzie serio się pytam. I tak wogóle CZEMU NIGDZIE W HISTORII NIE MA WZMIANCE O ROKU 666

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Hehehehe xD fajny wstęp Ale ludzie serio się pytam. I tak wogóle CZEMU NIGDZIE W HISTORII NIE MA WZMIANCE O ROKU 666

bo nic szczególnego w tym roku się pewnie nie odbyło. Powiedz czego się pytasz? Nie rozumiem tego tematu, zadaj pytanie jeszcze raz, bo chyba je przeoczylem

Opublikowano

A czemu w histori nie ma wzmianki o roku 151? Tez fajny rok i go kurwa nie dodali, czemu? No ja sie pytam, czemu no?

Trza być serio jakimś specjalnie opuszczonym przez rodziców by wierzyć, że liczba 666 to jakiś znak szatana.

Opublikowano

Nie jestem opuszczony ale ta liczba jest kontrowersyjna i tyle.

Opublikowano

To pewnie znak!!!

"4 września – całkowite zaćmienie Słońca w Hiszpanii"

Buahahahahahahahahahaa

Trza być serio jakimś specjalnie opuszczonym przez rodziców by wierzyć, że liczba 666 to jakiś znak szatana.

Weź nawet nie pisz tej liczby, bo aż strach, że przyjdzie szatan, demon, topielec.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Głupota, eot. Moim zdaniem wszystkie te szatany itd to medialna fantazja.

nie chciałbyś  przebywać w pomieszczeniu z odprawianymi egzorcyzmami . 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...