Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kd Masakry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram na serverze Brosmt2 i zobaczyłem w broni kd masakry +0 . Gdzie mogę dropnąć ten kamyk ponieważ działanie tego KD raczej znam . Czy te kd masakry drpi na każdym srvie z tych samych mobów (jakich) może ktoś gra na Brosmt2 i jest bardziej obeznany niz ja .Pozdro.

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

To raczej GM włożył lub komuś dał to KD... Nie znam tego serwera, ale na większości takie KD nie dropią ;)

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

kd raczej jest od gm-a , osobicie nie spotkalem serwera na ktorym by dropilo / ulepszalo sie ... a tak nawiasem to to kd moze byc zbugowane jak na wiekszosci serwerow ;)

HBV27j.png

Opublikowano

napewno nie są zbugowane na większości serwów... gram na lipnym 4fun i działają KD masakry chociaż all mapy są zabugowane xD poza tym GMy lubią nimi szpanować że są niezniszczalni x_X jedynie co cię tyknie z kd masakry 100% obrony na obrażenia to skille i przeszywka... oczywiście jest też 100% obrony na magię ale tylko 1 kd masakry można wrzucić do broni ... trzeba wtedy pokombinować z kd śmierci zagłady itp. :) które już dają tylko 70% 50% i 30% czy tam około...

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

hmm nieiwem czy kd masakry ale ja np droplem kd traumy czy kd glupoty xD kupuje sie wykrywacz kamieni dusz u handlarki tej na eventy i podaza za strzalkami jezeli sie dobrze trafi w miejsce to pojawia sie w eq sakiewka w ktorej moze byc takie kd :P "strzalek" mozemy uzyc 6x ^^