Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLNotes - sprawdź swój zespół jeszcze przed wejściem do lobby

Gość Nakamitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoLNotes

Program ten umożliwia sprawdzenie naszego zespołu jeszcze przed wejściem do lobby.

Korzysta z niego choćby Sida.

Po pobraniu należy zainstalować certyfikaty oraz wybrać swój region w ustawieniach.

Program może również usunąć LeaveBuster'a po zaznaczeniu odpowiedniej opcji.

Download
https://github.com/bladecoding/LoLNotes/releases/tag/1.1o
Autor
bladecoding

Mimo, iż szansa na wyłapanie blokady konta jest nikła, ani autor, ani ja nie odpowiadamy za ewentualne straty w związku z korzystaniem z programu.
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skan, 1h.

Program ze strony autora, dostępne jest source.

Opublikowano

Przed wejściem do lobby? Coś chyba jest nie tak :/

Hm..? Wszystko ładnie i sprawnie pokazuje zanim jeszcze zaakceptujesz wejście do lobby.

Opublikowano

Hm..? Wszystko ładnie i sprawnie pokazuje zanim jeszcze zaakceptujesz wejście do lobby.

Czyli jak wyskakuje Ci okno do zaakceptowania lub odrzucenia, możesz się dowiedzieć z kim będę grał?

dudeson.png

Opublikowano

Czyli jak wyskakuje Ci okno do zaakceptowania lub odrzucenia, możesz się dowiedzieć z kim będę grał?

Dokładnie tak.

Opublikowano

@up

W takim razie to był by cud nie program :)

Cud nie cud, program jak najbardziej działa, jeżeli nie wierzysz sam go przetestuj :)

Opublikowano

czemu nie mogę pobrać?

Moderator skasował link, do wyjaśnienia nie będzie on dostępny w temacie. Na PW poszedł link.

Opublikowano

Wyślij na pw link, jakbyś mógł.

Podoba mi się ten program, szkoda ze mało czasu na zaackeptowanie ;d

Dość długo trzeba czekać aż program sprawdzi wszystkich, więc lipa, chociaż zeby bany pod enemy robić to dobre jest :D

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Nie czaje tego :] podczas logowania wacha się zółta i zielona kropka a potem wywala mi gre :x 

edit. Miałem wersje 1.1j-1.1o pobrałem 1.1o-1.1o i jest git. dziex

EDIT2. Sprawdziłem na normalu + draft mode i nie pokazywało enemy teamu. za jakies 15 minut sprawdze na rankedzie.

Opublikowano

Link został dodany do pierwszego posta i jak dotąd (na zagranicznych forach jest używany od dłuższego czasu) nikt nie otrzymał za niego blokady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...