Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enoris.pl - Z nami gra się lepiej... [Dedyk] [Easy]

picek1234578

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy czy się nie posypie jak reszta serwerów od forgame :)

TO NIE JEST SERWER FORGAME WIĘC  NIE WIEM DO CZEGO PIJESZ :)

Nasz serwer to  Senthia.pl która stała 2 lata i niebawem reaktywacja, teraz Alistria.eu .

Inne serwery były przez nas tylko sponsorowane, reklamowane, zabezpieczane i to ze upadły to nie wina forgame.pl bo my przy plikach ich nie robiliśmy  tak trudno to pojąć? 

Chyba wiele rozumu nie trzeba mieć żeby samemu pomyśleć.

Pozdrawiam :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Servera nie polecam.

- Ciągle wyskakuje runtimerror

- Pobugowany server

- Napisalem zeby kur wa naprawili error, bo nie mozna bylo wbic na ox'a a gm mi odpisal zebym nie klnal, bo dostane bana. Pozdro 600

-  40osob online

- Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Pliki Aline. Przejadły się już każdemu.

Startuje na nich juz z 10 server.

Kazdy miał bugi,każdy padał , wiec ten zapewne też padnie.

Zrobili byście coś swojego a nie stawiacie gotowca.

Wydaje mi się ze to jest bez sensu stawianie servera na tych plikach , tyle bugów to chyba żadne nie maja..

Servera nie polecam ze względu na te pliki .

Życzę powodzenia .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie zezwoliłem nikomu na użycie moich prac. Pliki prawie cały Alien2 + te same bugi.

Pozdrawiam GaFu.

Ps. umywam ręce od tego serwera.

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Póki co nie odkryłem żadnych bugów. Gra się przyjemnie, brakowało mi typowej dla "easy" rozgrywki. Mam nadzieję że postoi jakiś czas, a nawet jeśli nie to nie będzie mi przykro, w końcu to jedna z zalet "easy". Nie marnuje się dużo czasu na rozwijanie postaci. Prosiłbym wielkich panów ekspertówm, którzy wypowiadają się na temat bugów, aby używali jakichś konkretnych argumentów, a nie typowych ignoranckich odzywek typu:

Servera nie polecam.

- Ciągle wyskakuje runtimerror

- Pobugowany server

- Napisalem zeby kur wa naprawili error, bo nie mozna bylo wbic na ox'a a gm mi odpisal zebym nie klnal, bo dostane bana. Pozdro 600

-  40osob online

- Jeszcze raz nie polecam.

http://scr.hu/1gar/pwi09

Aha?

Serwer pewnie ma bugi, twórca plików ma pewnie jakieś backdoory, nic tylko napisać NIE POLECAM. Następny serwer na tych plikach... ZRÓBCIE LUDZIE WŁASNY DOBRY SERWER EASY.

Strona główna identyczna jak serwera " AslanMT2 " :D postoi chwilę , jak tylko wpadnie parę złotych, zniknie równie szybko nim się pojawił :D do tego nieśmiertelne " Aline " i już wiadomo co będzie za szopka xD

Nie rozumiem co takie odpowiedzi wnoszą do tematu, w którym zawarta jest prezentacja serwera? 
Rozumiem że chcecie "ostrzec" innych graczy, ale w takim razie podawajcie konkretne informacje,a nie swoje domysły/fantazje/frustracje.

Opublikowano

Pliki Aline=Bugi. Sztylety na 115 mają 1k dmg, a inne bronie 500. Bengale powinny działać, a tak nie jest. Administracja nie stara się o reklamę. Graczy jest może 100 max, bo licznik dobrze nie działa, albo jest podkręcony. Item-Shop nie jest odpowiednio ustawiony i trochę za drogi. Nie polecam i odradzam grać na serwerze, który jest robiony na plikach Aline. 

Opublikowano

Jedno mi się tylko nie podoba,że w cliencie Win32:sality ale zagram.

Opublikowano

Pliki Aline=Bugi. Sztylety na 115 mają 1k dmg, a inne bronie 500. Bengale powinny działać, a tak nie jest. Administracja nie stara się o reklamę. Graczy jest może 100 max, bo licznik dobrze nie działa, albo jest podkręcony. Item-Shop nie jest odpowiednio ustawiony i trochę za drogi. Nie polecam i odradzam grać na serwerze, który jest robiony na plikach Aline. 

Grałeś w ogóle na serwerze? Są inne wierzchowce, które można wydropić z umarłego rozpruwacza (który jest praktycznie na każdej mapie 90+). IS jest bardzo tani, za 40SM można kupić PD na jeden dzień (SMS za 1,23 zł =55SM). Nie widzę tam nic co byłoby droższe niż na innych serwerach.

Ja z braku laku gram, bo jakoś nie wychodzą ostatnio żadne easy.

Jedno mi się tylko nie podoba,że w cliencie Win32:sality ale zagram.

LOG z Malwarebytes Anti-Malware Pro:

Malwarebytes Anti-Malware (PRO) 1.75.0.1300

www.malwarebytes.org

Wersja bazy: v2014.05.05.04

Windows 7 x64 NTFS

Internet Explorer 8.0.7600.16385

Alex :: ALEX-KOMPUTER [administrator]

Ochrona: Włączona

2014-05-05 13:27:39

mbam-log-2014-05-05 (13-27-39).txt

Typ skanowania: Niestandardowe skanowanie (C:\Users\Alex\Desktop\Enoris|)

Zaznaczone opcje skanowania: System plików | Heuristyka/Shuriken | PUP | PUM

Odznaczone opcje skanowania: Pamięć | Rozruch | Rejestr | Heurystyka/Dodatkowe | P2P

Przeskanowano obiektów: 401

Upłynęło: 22 sekund(y)

Wykrytych procesów w pamięci: 0

(Nie znaleziono zagrożeń)

Wykrytych modułów w pamięci: 0

Wykrytych kluczy rejestru: 0

Wykrytych wartości rejestru: 0

Wykryte wpisy rejestru systemowego: 0

wykrytych folderów: 0

Wykrytych plików: 0

(zakończone)

Tak więc radzę przeskanować swój komputer i nie pobierać jakiegoś syfu;p

Opublikowano

Po dokładnym sprawdzeniu (a nie rzucaniu jak małpy gównem) serwera oto co zauważyłem:
-Liczba graczy w południe waha się koło 90 osób, nie ma co robić po nabiciu 180lvla

-Serwer często od godzin porannych do około 19 stoi z jednym dostępnym CH, ponieważ reszta pada, a nie ma kto naprawić
-TGM Robi codziennie OX, które jest zbugowane i mimo poprawnej odpowiedzi, poprawną okazuje się te niepoprawna (WTF)
-TGM Używa też komendy /kill 
-Kilka podejrzanych graczy którzy w jeden dzień biegają w zbroi na 180, drugiego na 165, twierdząc że dopiero będą ulepszać
-Spora część graczy gra na WH

To może teraz kilka bugów:
-Bugowanie expa: Potrzebujemy osobę z wyższym poziomem od Nas w PT dajemy równy, my stoimy w m1, lub wybieramy sie na expowisko na swój poziom. Druga osoba expi na mapie z wyższym lvlem. Można w ten sposób nabić 180 w 2-3h. 
-Bugowanie dungeonu na 134: Wchodzimy we dwie osoby, rozbijamy metiny i dropimy przywałanie metina (lub jeśli mamy w ekwipunku to też korzystamy) przywołujemy na miejscu i prosze, metiny z drugiego poziomu respią się x2! :) Respią się też Niebieskie śmierci, ale na piętrze na które nie da się wejść.
-Brak dropu z bossów (Oprócz Charona,Rippera,Azraela i Niebieskiej śmierci)
-Misje: Metinologia VI, Badania biologa 165 i  175 nie działają
-Przy zmianie kostiumu potrafi wyrzucić założony kostium na ziemie, który zniknie po 5Sekundach, tak samo jest z perłami i innym eq, które potrafi zniknąć...
-Niezrównane klasy. To każdy kto grał widział. Mental bije wszystko
-Na niektórych mapach wyrzuca co chwile, a propo, mapy mają źle porozkładane tekstury, w niektórych miejscach jest sporo mobów, w niektórych moby są na skałach, w niektórych nie ma w ogóle mobów
-Pieczęci Bengala nie da się zakładać (można je jednak bugować)

Jeśli sobie przypomnę coś więcej to chętnie napiszę.
Czy warto grać na serwerze? Odpowiedzcie sobie sami, dodam tylko że w tym dziale prawie każdy będzie lepszy od tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...