Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1..2..3.. weź 

gorax_01.gif

może Ci pomoże :)

Jak się nie umie grać to zawsze będzie gorsza klasa, 

Ja pogrywałem BMem i  szmanem i bylo ok :)

Klasy nie sa wyrownane, bez ISu nie ma sie z nikim szans kto ma choc jeden item z IS, team obieca i nic nie robi.

A jedyne co ich sponsor potrafi to spamowac, ze gra sie przyjemnie i wstawiac dziecinne obrazki.

Haya pogodz sie z tym, ze kazdy twoj serwer to gówno i juz nigdy nic nie wypromujesz ani nie postawisz na dluzej, z kazdego twojego serwera uciekaja gracze bo Twoje FG nie potrafi ogarnac serwera.

Opublikowano

Szczególnie jak BM, gówno robi.

Szaman więcej bije z hitów niż BM ze sferki.

Jak na razie nie polecam, brak jakichkolwiek dungeonów - jedynie mydlenie oczu, że będą.

Administracja potrafi wyśmiać człowieka, który porusza temat wyrównania klas - Team Aslana twierdzi, że wszystko jest okej(a testowała to przecież najbardziej lamerska gildia na serwerze, kto gra ten pewnie wie o którą mowa)

Bez ISu raczej ciężko o jakiekolwiek PvP po osiągnięciu maksymalnego lvl i eq, a szczególnie BM.

Warto przemyśleć swój wybór nim zacznie się grać na tym serwerze.

Podsumowując:

Żenada, wstyd i hańba.

PS.

Ból dupy za 3 .. 2 .. 1

Z tego co mi wiadomo, dalej Asek ma to dmg ogarniać. Bez dungeonow tez da sie grać, ale najwidoczniej dla ksiezniczki bez tego ani rusz.

Bez isu ciezko o pvp? wez stąd wyp****alaj jak masz zamiar pie***lić takie głupoty. Od startu serwera sm mozna było wygrać w rózny sposob, wiec jeszcze raz ci napisze : wy********j.

Gram od początku serwera, polecam i zapraszam do gry ;)

Skonczyłem gre, dlaczego?

A dlatego, ze Asek już chyba ma kase z isu i dalszą prace nad serwerem pie***li. Eq zostało rozrzucone po m1. Czekałem sporo czasu na ten serwer, na poczatku niby  było wszystko w porządku, ale teraz zaczyna wszystko wychodzic. Bugi są z byle gównem, które własnie niedawno z ziomkiem odkryliśmy.

Nie polece serwera, bo jeśli bym to zrobil, to bym prawdy o nim nie napisał. Milej gry dla wszystkich którzym tam grają, chociaż juz jutro praktycznie nikogo tam nie bedzie. Pozdrawiam

Opublikowano

1..2..3.. weź 

gorax_01.gif

może Ci pomoże :)

Jak się nie umie grać to zawsze będzie gorsza klasa, 

Ja pogrywałem BMem i  szmanem i bylo ok :)

Na taką inteligentną odpowiedź czekałem, no cóż jednak nie zarobisz.

Tyle co do Twojej osoby - każdy zachwala swoje, jednak pieniądze to nie wszystko.

Z tego co mi wiadomo, dalej Asek ma to dmg ogarniać. Bez dungeonow tez da sie grać, ale najwidoczniej dla ksiezniczki bez tego ani rusz.

Bez isu ciezko o pvp? wez stąd wyp****alaj jak masz zamiar pie***lić takie głupoty. Od startu serwera sm mozna było wygrać w rózny sposob, wiec jeszcze raz ci napisze : wy********j.

Gram od początku serwera, polecam i zapraszam do gry ;)

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, nie napisałem, że ani mnie nie stać na SM ani, że ciężko zdobyć takowe premium punkty, lecz sęk w tym, że bez nich nie dasz rady w PvP po wymaksowaniu wszystkiego ;)

Co do dungeonów, fakt da się grać, ale jeśli ktoś obiecuje(prezentacja), że takowe istnieją na serwerze, a w rzeczywistości ich nie ma to jak żywcem mam nie brać tego pod uwagę?

Co do wypie*dalania, nikt nie zaprzeczy, że teraz każdy sprzedaje konto lub zamienia itemki na innym serwerze - temu raczej nie zaprzeczysz.

PS.

Czekam na kolejną falę pseudo rozumnych ludzi :)

Pamiętajcie jedno! Wojna wymaga mózgu! :)

Opublikowano

Tyle co do Twojej osoby - każdy zachwala swoje, jednak pieniądze to nie wszystko.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, nie napisałem, że ani mnie nie stać na SM ani, że ciężko zdobyć takowe premium punkty, lecz sęk w tym, że bez nich nie dasz rady w PvP po wymaksowaniu wszystkiego ;)

Co do dungeonów, fakt da się grać, ale jeśli ktoś obiecuje(prezentacja), że takowe istnieją na serwerze, a w rzeczywistości ich nie ma to jak żywcem mam nie brać tego pod uwagę?

Co do wypie*dalania, nikt nie zaprzeczy, że teraz każdy sprzedaje konto lub zamienia itemki na innym serwerze - temu raczej nie zaprzeczysz.

PS.

Czekam na kolejną falę pseudo rozumnych ludzi :)

Pamiętajcie jedno! Wojna wymaga mózgu! :)

No wlasnie, wojna wymaga mozgu. Gdybys ruszył mozgiem, wiedziałbyś, że to co wspomnialem o sm nie było wprost do Ciebie, a ogólem do ludzi, którzy myśla, że nic tu sie nie dzieje, bo po tym co piszesz mozna to wywnioskować.

Gdybys umiał grać, to normalnie byś dawał rade w pvp tak jak ja i inni ( bez is'a )

Serwer jeszcze jest, że tak to nazwe w fazie startowej, więc chyba nie wszystko musi być w 100%. Na obecną chwile sa na pewno wazniejsze rzeczy do zrobienia.

Twierdzisz, że ludzie sprzedaja konta?

" Dam eq na  lane.is / in.oria za eq tutaj " itp. wierz mi, tego sobie nie wymyslilem ;)

Skonczyłem gre, dlaczego?

A dlatego, ze Asek już chyba ma kase z isu i dalszą prace nad serwerem pie***li. Eq zostało rozrzucone po m1. Czekałem sporo czasu na ten serwer, na poczatku niby  było wszystko w porządku, ale teraz zaczyna wszystko wychodzic. Bugi są z byle gównem, które własnie niedawno z ziomkiem odkryliśmy.

Nie polece serwera, bo jeśli bym to zrobil, to bym prawdy o nim nie napisał. Milej gry dla wszystkich którzym tam grają, chociaż juz jutro praktycznie nikogo tam nie bedzie. Pozdrawiam

Opublikowano

Gdybys ruszył mozgiem, wiedziałbyś, że to co wspomnialem o sm nie było wprost do Ciebie, a ogólem do ludzi, którzy myśla, że nic tu sie nie dzieje, bo po tym co piszesz mozna to wywnioskować.

ojojoj 

Od startu serwera sm mozna było wygrać w rózny sposob, wiec jeszcze raz ci napisze : wy********j.

Dalej sądzisz, że Ty ten mózg posiadasz? ;>

PS.

W każdym bądź razie czekam na kolejną falę i to już kretynów(przepraszam już inaczej tego nie mogę nazwać)

Opublikowano

Ja sie pytam ile osob tu gra ?

Po drugie  dungi juz zostaly dodane czy jeszcze nie  ?

po trzecie bedzie kur**a jakis update z lvl mapami itp  ?

500 +/-

Serwer git klasy są wyrównane.

Gram BM i jakoś pizga ładnie więc nie pierdolcie głupot.

Opublikowano

Klasy nie sa wyrownane, bez ISu nie ma sie z nikim szans kto ma choc jeden item z IS, team obieca i nic nie robi.

A jedyne co ich sponsor potrafi to spamowac, ze gra sie przyjemnie i wstawiac dziecinne obrazki.

Haya pogodz sie z tym, ze kazdy twoj serwer to gówno i juz nigdy nic nie wypromujesz ani nie postawisz na dluzej, z kazdego twojego serwera uciekaja gracze bo Twoje FG nie potrafi ogarnac serwera.

Misiu kolorowy, przykro mi ale to nie jest mój serwer, ani forgame, i nikt z forgame prócz zainstalowania serwera nic przy nim nie robił ani nawet passow do maszyny nie ma bo od razu Askowi kazaliśmy zmienić,  serwer będzie stał dopóki ON się nim będzie zajmował JA NA TO WPŁYWU NIE MAM  dlatego zanim napiszesz kolejny głupi i bezpodstawny post zastanów się 100 razy . I nie spamuje tylko pogrywałem tam sobie jako gość, z czystej ciekawości jak mu serwer wyszedł aby wiedzieć czy warto inwestować w niego na przyszłość.

Nasz serwer (czytaj tutaj FORGAME) stał 2 lata a Ali***** stoi dalej,  a niebawem usłyszysz o naszym kolejnym większym projekcie i zmienisz szybciej zdanie niż teraz napisałeś ten post. Nauczcie się odróżniać serwery Forgame od sponsorowanych bo jedyne wtedy co nas łączy z teamem serwera  to dzierżawa maszyny.Tyle w temacie pozdrawiam i miłego dnia.

Na inteligentny post inteligentna odpowiedź.

Co masz na myśli, że nie zarobie?:) Jeśli myślisz, że z metina się utrzymuję lub chciałbym to się grubo mylisz, traktuje to bardziej jako hobby. A żyje z mojej codziennej ,,pracy,, i mój dochód  w zupełności wystarcza na wszystkie moje i rodziny potrzeby i zachcianki ;) Nie znasz człowieka i sytuacji nie opowiadaj głupot bo kiedyś to Cię zgubi :) Taka moja rada  na przyszłość.

Kolejna linijka Twoich wypocin ,,Tyle co do Twojej osoby - każdy zachwala swoje, jednak pieniądze to nie wszystko.''

Co zachwalam swoje? Aslana? to nie mój serwer, więc jak mogę zachwalać go, jak pisałem wyżej zagrałem na nim bo go sponsoruje i byłem ciekaw co Asek tam nawywijał i czy warto marnować mój czas i moje pieniądze aby go sponsorować w jego projekcie/projektach, musisz znać rynek :) I  owszem pieniądze to nie wszystko tu się z Tobą zgadzam tylko kto tak twierdzi?;)

pozdrawiam.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

No to skurwysyny doigraliscie sie ;)

Niby tak, ale jednak szkoda, że ludzie tracą kase sponsorując maszyne, a ktoś ma na to wylane, myśli tylko jak tu samemu zarobić i jak pojdzie po jego myśli to ma za przeproszeniem serwer w dupie. Chciałem tutaj zostać na dluzej, ale niestety, serwer sam sie naprawiał nie bedzie.

Opublikowano

macie tsa ?

kanaly vip mozna zdobyc ?

ile ludzi gra ?

administracja bywa na tsie itp ?

1. sk-adrrhnumfffgcjydlpjr.png

2. raczej tak

3. 500

4. Tak jest codziennie

Opublikowano

macie tsa ?

kanaly vip mozna zdobyc ?

ile ludzi gra ?

administracja bywa na tsie itp ?

Tak

Tak

100 w porywach

Na tsie raczej nie ale wiem,ze bywa na innych serwerach i tam sie reklamuje

Srij9JT.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer - szału nie ma ;P Jakoś bez przekonania , bez przyszłości. 

Dla mnie na nie - sorry . :(

Tymbardziej ze jest 0 online albo max dochodzi do 5 :) nie polecam.

43976131910427822020.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...