Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam cs go

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na wstępie naprawdę nie wiedziałem gdzie napisać. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak najtańszą drogą odblokować portfel na steamie abym mógł pokupywać jakieś fajne skiny i posprzedawać?

Chodzi mi o to abyście mi podali jakąś najtańszą rzecz jaką mógłbym kupić-jak narazie znalazłem grę za 0,5euro czy jest coś tańszego jakiś dodatek do doty albo path of exile co kolwiek albo może istnieje inny sposób odblokowania bo tak to bym zapłacił przez paypala .

Pozdrawiam i licze na waszą pomoc

Opublikowano

Co do skina to się nie zgodzę, ponieważ chciałem tak zrobić ok. tydzień temu i kupno na rynku było zablokowane z powodu, tego że nie miałem zakupionej gry w ostatnim roku. Co do najtańszej rzeczy, to polecam czekać na codzienne promocje, lub weekendowe, trafiają się naprawdę fajne gry po niskiej cenie, np. don't starve z 13 Euro na 3. jeśli chcesz jeszcze tańsze to wchodzisz w Sklep na steamie i po prawej stronie masz gry poniżej 5$, i ustalasz cene najtańszą, bodajże 0.15e.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć ze pobieram tf 2 i tam w oficjalnym sklepie steama jest coś do 10centów i potem mnie przekieruje do paypala,płace i po miesiącu mam odblokowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...