Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Guide

CevaBikaGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Mam guide w domku ide do piekła zeby walczyc z WoF a jak wrzucam lalke woodo do lawy to pisze Guide Was Slain. Nie zabijalem go . Poczekałem az sie znowu zespawnuje i znowu Guide Was Slain. O Co chodzi???

Opublikowano

nooo Guide Voodoo Doll to "laleczka wudu". Według jakieś religii/zwyczaju to co z nią zrobisz to stanie się temu, na kogo podobiznę jest laleczka. Aby przywołać WoFa musisz zabić Guida rzucając laleczkę do lawy. Nie dopisałeś o co chodzi z drugą śmiercią. Jeżeli chodzi o to, że zginął po raz kolejny jak wrzuciłeś laleczkę to to co napisałem wcześniej. Jeżeli zginął zaraz po zrespieniu się jest parę możliwości:

-Guida mógł zabić jakiś przeciwnik, NPCy na początku nie spawnują się w domkach,

-Guide mógł wpaść do lawy jeżeli jest gdzieś blisko domu,

-Bardzo mało prawdopodobne, że laleczka voodoo przez bug nie spaliła się w kontakcie z lawą i przez jej ciągły kontakt z lawą guide ginie. Spróbuj jej poszukać tam gdzie ją wrzuciłeś.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Cały czas czekam az się zrespi guide i gdy sie zrespi czekam przynim 5 min. ide do  piekla i gdy wrzucam laleczke woodo do lawy to pisze Guide Was Slain. i nie respi sie WoF. Guide jest w srodku domku i nie ma szans zeby zabil go potwor.

@edit: Jeśli to coś zmienia, to mam debuffa "Przerażenie" ten co sie pojawia jak sie pojawia WoF,ale wofa nie ma

@edit2 To się dzieje na wszystkich swiatach!!! POMOOOCY

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...