Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ekwipunek, mounty itp

kd44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy ciężko jest zdobyć Odwieczne lub Legendarne bronie?

2.Czym różnią się bronie wymienione wyżej od np. Lepszych, Heroicznych?

3.Odłamki mocy to coś jak ss-y w l2, więc czy trudno je zdobyć, czy są raczej dostępne w niskiej cenie, lud często dropią?

4.Jeśli broń/zbroja ma 5 slotów na kamienie to znaczy że mogę włożyć w nią 5 kamieni many?

5.Czy Aion to gra nastawiona na pvp / dungeony i exp / ulepszanie eq i drop.

6.Czy najlepsze możliwe wierzchowce w grze są dostępne tylko w is, czy można je wydropić lub zrobić?

7.Czy najlepsze możliwe skrzydła w grze są dostępne tylko w is czy można je wydropić?

8.Czy dungeony na których możemy dropić najlepsze eq i inne rzeczy wymagają pt?

9.Czy dungeony są trudne do zrobienia i wymagają określonej drużyny ( np. 3 magów 2 tanków ) do przejścia ich? ( przykładowo jeśli ktoś grał w neverwinter będzie wiedział o co chodzi )

Opublikowano

Dzięki serdecznie za odpowiedź :) Mam jeszcze pare pytań

1.Czy każdy wierzchowiec daje tyle samo prędkości?

2.Skąd wezmę proszek Odelli ( potrzebny aby użyć umiejętności )

3.Mam 12 lvl i w karcie ''Profesja'' umiejętność pozyskiwania Eteru. Do czego przyda mi się ta umiejętność? Warto ją rozwijać? Czy w przyszłości będę miał więcej tego typu umiejętności?

4.Jaki jest max. lvl kamienia many?

5.Czy questy na wierzchowca / skrzydła / powiększony cube itp.. dostaje się z questów jasnoniebieskich czy pomarańczowych ( kampanii )

Opublikowano

Czy każdy wierzchowiec daje tyle samo prędkości?

Nie, każdy wierzchowiec ma inną wartość prędkości. 

6.Czy najlepsze możliwe wierzchowce w grze są dostępne tylko w is, czy można je wydropić lub zrobić?

Wierzchowce są dostępne w itemshopie tak samo jak i w grze, można je kupić od graczy a niektóre kupić w Elian. 

2.Skąd wezmę proszek Odelli ( potrzebny aby użyć umiejętności )

U każdego handlarza wielobranżowego.

Jaki jest max. lvl kamienia many?

70, poza tym jest kilka rodzajów kamieni many. 

Czy questy na wierzchowca / skrzydła / powiększony cube itp.. dostaje się z questów jasnoniebieskich czy pomarańczowych ( kampanii )

Questów na wierzchowca z tego co wiem nie ma. Skrzydła - w niektórych misjach są jako nagroda, raczej w kampanijnych np. młot drakana. Można je również zdobyć za pomocą zdobytych monet z questów itd (karhuny). Cube można powiększyć jedynie na dwa sposoby, albo w itemshopie albo za kinahy do pewnego stopnia, npc od powiększania cube znajdziesz w sanctum naprzeciwko licytatorów. 

9.Czy dungeony są trudne do zrobienia i wymagają określonej drużyny ( np. 3 magów 2 tanków ) do przejścia ich? ( przykładowo jeśli ktoś grał w neverwinter będzie wiedział o co chodzi )

Każdy dungeon jest inny, każdy ma określoną liczbe graczy, nieraz musisz robić go samemu, nieraz w 12 osób. Wiadomo, że jeżeli robisz w kilka, kilkanaście osób to potrzebujesz do przejścia różnych klas, tych co zadają duże obrażenia, tych co rzucają stunami itd i tych którzy przytankują wszystko. 

7.Czy najlepsze możliwe skrzydła w grze są dostępne tylko w is czy można je wydropić?

Raczej tylko na instancjach, chociaż karhunowe można kupić w itemshopie, ale one są średniawe. Potem masz hyperionowe itd, które lecą tylko z instancji. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...