Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Mod 2012SF PandoraMT2 PickUp nie działa POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio postanowiłem postawić sobie bota na pandoramt2. Mobber hack z pelerynkami działał, pierscien antyexpa kupilem, zalozylem i teraz jest problem. Wybrałem opcje PickUp hack (to co samo podnosi) wybrałem itemy do filtrowania (Sztabki 10mln, 5mln 2mln i sakwa szczęscia). Gdy miałem mniejszy spot bot spokojnie dawał rade, jednak gdy kontem z innego królestwa przepchnałem bota w kąt i zająłem spota bot nie dawał rady,gdy spuściłem gre do paska bot nie zbierał sztabek mimo tego że wszystko było właczone. Gdy włączyłem zaczął działać... Później tak po 1h looknalem co sie dzieje i nawet mając grę na widoku nie zbierał sztabek, musiałem to robić ręcznie. Pomocy! :( 

5274101879.png

Opublikowano

Sciągnij gotową paczke w której widać tylko sztaby, anty exp itp. Jest w dziale download.

Opublikowano

Skonfiguruj lub skorzystaj z gotowca item_proto tak, aby widział itemy, które chcesz. Wtedy nie będziesz wiedział śmieci, których nie ma w skonfigurowanym pliku, co wiąże się z nie podnoszeniem ich + zmniejszeniem lagów spowodowanych za dużym procentem dropu na Pandorze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...