Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapakowanie Pliku Pc...

trixored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę zapakować pliku PC (rozpakowałem ale zapakować już nie).

Postępowałem według tego poradnika ale nie mogę wykonać pkt. 22 i 23, nie tworzy mi się dany plik.

Mógłby mi ktoś podać sprawdzony poradnik lub samemu mi wytłumaczyć?

Dam 3x +

Opublikowano

1.W załączniku masz plik RootPackGen.xml - wklej to do folderu gdzie masz m2.exe

2. W wierszu poleceń za pomocą cd wejdz do katalogu gdzie masz m2.exe i wpisz później w wierszu poleceń m2 RootPackGen.xml

(cd .. - wyjscie z folderu czyli cos typu wstecz , uzycie np. cd nasz_folderu - wejscie do folderu nasz_folder)

3.Pliki do zapakowania musisz mieć w folderze "source" ! (czyli z output wytnij/kopiuj folder Ymir ....(niepamiętam nazwy) i wklej do folderu sourcej)

4.Plik w załączniku jest przystosowany do mojej wersji PC.epk ,wiec jeśli pojawi się błąd typu ze niema któregoś pliku to weź edytuj RootPackGen i usun linijke z brakujacym plikiem.

Jeśli jednak spakowało a nie działa twoja modyfikacja sprawdź czy wszystkie pliki są na tej liście w pliku !

Każdy plik z rozpakowanego PC musi znaleźć się na liście w RootPackGen.xml żeby to zadziałało.

Pomogłem daj +

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Z tego co zobaczyłem w tym pliku to ma zapisać spakowany PC na dysk D: a ja ten dysk mam jako CD-ROM :/ A zmieniać wszystko to bez sensu :/

Opublikowano

Z tego co zobaczyłem w tym pliku to ma zapisać spakowany PC na dysk D: a ja ten dysk mam jako CD-ROM :/ A zmieniać wszystko to bez sensu :/

Nie, nie. To tylko tak jest napisane, a tak naprawde pakuje do lokalizacji, ktora jest w pierwszej linijcie RootPackGen.

Pozdrawiam

asdvj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...