Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak odzyskać konto, gdy zapomniałem do niego hasła? Na email nowe hasło nie przychodzi. Pisałem do supportu, to ciągle otrzymywałem tą samą wiadomość 'podaj cdkey', niestety nie posiadam żadnego z kluczy do owego konta. Jest jakiś sposób na odzyskanie, lub przekonanie supportu na pomoc w inny sposób? Posiadam dwa stare hasła do tego konta oraz aktualne, które odziwo nie działa.. Mam również kod pomocniczy, który otrzymujemy po pierwszym zalogowaniu na sprzęcie, przychodzi on na email.

Opublikowano

Nie posiadam cdkeya, ponieważ dostałem to konto, a osoba od, której dostałem, dostała od innej osoby i klucz przepadł xD. Odpisali mi teraz, ale oczywiście na siłe wciskają mi, że nie mogą pomóc bo kupiłem konto, oni chyba nie patrzą na treść zgłoszenia, a jedynie na temat .. Najgorszy support jaki widziałem.

Opublikowano

Sprzedaż kont jest wbrew ich regulaminowi, nie dziw się że nie udzielą ci pomocy, sam zjebałeś sprawę mogłeś wciskać inny kit że nie posiadasz już pudełek czy coś ;).

Teraz lepiej załóż nowy request, z tamtym już nic nie ugrasz.

Opublikowano

Nie posiadam cdkeya, ponieważ dostałem to konto, a osoba od, której dostałem, dostała od innej osoby i klucz przepadł xD. Odpisali mi teraz, ale oczywiście na siłe wciskają mi, że nie mogą pomóc bo kupiłem konto, oni chyba nie patrzą na treść zgłoszenia, a jedynie na temat .. Najgorszy support jaki widziałem.

Najgorszy support? A co on ma do tego? To twoja wina, ty zapomniałeś hasła. Mają pewne procedury i muszą się ich trzymać, gdyby każdemu zwracali hasło zapewne połowa kont na steamie byłaby okradziona, bo wystarczyłoby podać login, a support niech rozdaje hasła na lewo i prawo. Tak jak napisali - po podaniu cd-keya mogą zweryfikować czy dana gra jest przypisana do tego konta i czy wszystko się zgadza. Na e-mail nie przychodzi nowe hasło? A na pewno wchodzisz na poprawny adres? Sprawdź też foldery spam itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...