Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala przy logowaniu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem. Korzystam na plikach terenza mam jego clienta i launcher.

Wszystko ładnie wybieram postać ładuje sie pasek i gdy pojawia sie juz ekran gry to po 0.5 sekundy wywala mi metina.

Oto syserr :

0501 23:19:18415 ::
uiCharacter.py(line:399) __LoadWindow
uiCharacter.py(line:153) __BindObject

CharacterWindow.__LoadWindow - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'ToolTip'

0501 23:19:18415 :: ============================================================================================================
0501 23:19:18415 :: Abort!!!!

Gdy chciałem podmienić plik uiCharacter.py po prostu z innego clienta czy nawet z pl'a dalej mam to samo.

Za pomoc laiki. ;d

Pozdrawiam

Opublikowano

Już próbuję :)

Edit@ Najlepsze jest to że w tym pliku nie mam nic, wrzucam już te Twoje zaraz dam edit.

Edit 2: Teraz to już kompletna masakra. ;p

Wczesniej na 0.5 sekundy pojawiała się gra teraz jak wpisuje pasy loguje się to się nawet okno wyboru postaci nie pojawia a syserr taki:

0501 23:37:06076 ::
networkModule.py(line:200) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:130) __pack_import
system.py(line:110) _process_result
introSelect.py(line:23) ?
system.py(line:110) _process_result
uiAffectShower.py(line:8) ?

networkModule.SetSelectCharacterPhase - exceptions.SyntaxError:invalid syntax (line 2282)

0501 23:37:06076 :: ============================================================================================================
0501 23:37:06076 :: Abort!!!!

Opublikowano

Na pewno to jest czysty klient terenzo ?

Jest to klient który podał w głównym temacie i dodałem do niego tylko jego launcher. Prócz zmiany w roocie serverinfo.py na swoje ip z hamaka nic nie robiłem no i teraz to co wyżej dostałem.

Opublikowano

Wybacz ale od ponad roku nic nie robiłem dzisiaj zacząłem i dużo mi wyleciało albo nie wiedziałem mógłbyś mi powiedzieć gdzie mogę sprawdzić jaką mam binkę?

Opublikowano

Wybacz ale nie wiem czy dobrze zrobiłem.

Miałem to podmienić ze swoim metin2.bin tak? wyjąłem swoje i wrzuciłem raz jedno raz drugie te Twoje oczywiscie przed zmienilem nazwe na metin2.bin lub tez zrobilem ze z cala nazwa + moja bin ale cały czas jak otwieram głowe sury mam Lexico: Start Again

Opublikowano

Tak na pewno jest odpalony. Po prostu pobrałem clienta terenzo i wgrałem laucher no i to co wyżej mi Pani podała wrzuciłem. Wczesniej po pokazaniu sie gry wywalalo metka teraz wywala przy wyborze postaci syserr dałem cały czas otwierałem launcherem od terenzo przez głowe sury

Opublikowano

Jedynie przez głowe coś działa. Normalnie uruchamiam binką albo tym co bylo w cliencie to mam Błąd podczas laczenia sie z serwerem cały czas.

Opublikowano

Mówie Ci ze to mozliwe ;p jezeli na prawde jestes w stanie mi z tym pomoc moglibysmy to na team vieverze zrobić o ile Chciałbyś poświęcić tą chwilkę. Nie mowie ze teraz nawet jutro kiedy masz czas. Ja jestem teraz dosc dlugo w nocy i od jutra jak wstane bede.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...