Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grube lasery przydzielanie PP

Waski0012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam 21 PP (Punkty Profilu Pilota) podobno wystarczy 21 pp na grube lasery ja już któryś z koleji raz przydzielam pp i mi to nie wychodzi bardzo proszę o rozpisanie mi w jaką i gdzie umiejętność mam ile pp przydzielic aby miec grube lasery czyli aby dojść do cybernetyka 2 na maxa z 21 pp za najlepszą odpowiedz wyśle smsa na wybrany numer za max 25 zł. Jak będzie fajna odpowiedz to dam znać na pw i podasz mi numer i treść :) .

Opublikowano

Musisz dawać na jak najmniej punktów w te rzeczy które odblokowywuja następne.

Czyli jak wystarczy 1 pp zeby następny odblokować to dajesz jeden i wkładasz w następny który odblokowywuje następny i tak do cybernetyki tylko musisz czytać tam bo jest wszystko napisane w co trzeba włożyć pp zeby to odblokowac

Opublikowano

18pp potrzeba, żeby móc tam dotrzeć. Żeby mieć grube, trzeba mieć 21. I to trzeba po kolei przydzielić dokładnie tak:

Optymalizacja poszycia I: 2pp

Mechatronika: 1pp

Technologia osłony: 2pp

Cybernetyka I: 2pp

Optymalizacja poszycia II: 3pp

Mechanizmy osłony: 5pp

kalibracja: 3pp

Cybernetyka II: 3pp. 

Łącznie masz 21 pp i grube lasery oraz przy okazji tarcze ;)

Opublikowano

To widać ze nie umiesz grać bo ja przy 18 pp miałem juz grube laserki

I większość z tego co ty napisałeś można ominac

A czy w tej bajce były smoki?

Gdy mamy 18 PP to mamy dostęp do grubych laserów. Nawet sam SCM napisał że najkrótszy sposób na grube lasery do 21 PP... więc nie ściemniaj i nie wciskaj ludziom kitów...

Z tego co zauważyłem to ty myślisz że we wszystko jak dasz 1 PP to masz dostęp do następnego

A do temetu:

Lepiej zrobić grube lasery przy 24 PP, bo mamy 25% wytrzymałej osłony. Ale jak kto woli. Nigdy nie robi się PP dla wizualizacji

Opublikowano

jesteś pierwszą osobą która znalazła sposób na otrzymanie grubych laserów mając 18 pp... Chłopie musiałbym być na twoim poziomie żeby uwierzyć w takie coś

Opublikowano

To powiedz mi tyko jak wysłać SS fona tutaj to ci wyśle z mojego konta jak miałem 18 pp i sobie policzysz

Opublikowano

Aha nie sorki faktycznie musiałem wejść na konto żeby policzyć. Trzeba 21 na grube ale to się nie opłaca bo bardziej się opłaca robić na osłonę +25% i na poszycie a przy około 27 pp grube

Opublikowano

A czy w tej bajce były smoki?

Gdy mamy 18 PP to mamy dostęp do grubych laserów. Nawet sam SCM napisał że najkrótszy sposób na grube lasery do 21 PP... więc nie ściemniaj i nie wciskaj ludziom kitów...

Z tego co zauważyłem to ty myślisz że we wszystko jak dasz 1 PP to masz dostęp do następnego

A do temetu:

Lepiej zrobić grube lasery przy 24 PP, bo mamy 25% wytrzymałej osłony. Ale jak kto woli. Nigdy nie robi się PP dla wizualizacji

Koleś. po co to napisałeś, skoro ja to napisałem dwie wiadomości wyżej tylko w skrócie? o.O

Opublikowano

da radę zrobić z 21 pp ale po tym od razu trzaskasz tarczę a i jak nie latasz za bardzo na pvp to nie jest to za bardzo opłacalne bo chyba ktos z 21 pp nie ma po co latać na pvp chyba że ci pp zerowali ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...