Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga - Pytanie

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy warto przeczytać Death Note ? .  Może polecicie mi lepszą mangę ciekawszą .

Warto.

Opublikowano

Dokładnie o co tam chodzi ?? ( możecie napisać w dwóch zdaniach ? )

Typek ma zeszyt boga śmierci i każdego kto wpisze, to ginie (przynajmniej film oglądałem :D )

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Dzięki wielkie . Każdy Kto pomógł dostanie + Szkoda że teraz jest przerwa bo bym już zaczął to czytać . Oglądnąłem 2 odcinki i naprawdę jest ciekawe . 

Opublikowano

Dzięki wielkie . Każdy Kto pomógł dostanie + Szkoda że teraz jest przerwa bo bym już zaczął to czytać . Oglądnąłem 2 odcinki i naprawdę jest ciekawe . 

Jaka przerwa?

W każdym razie polecam bardziej oglądać anime, ponieważ szkoda wydawać pieniędzy na coś, co można zobaczyć za darmo :/

Anime jest bardzo dobrze cenione (przynajmniej do któregoś tam odcinka [bez spoilerów]), także to Ci się bardziej opłaca.

@down

Mi zakończenie się podobało, jednak wielu ludzi nie lubi go.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jaka przerwa?

W każdym razie polecam bardziej oglądać anime, ponieważ szkoda wydawać pieniędzy na coś, co można zobaczyć za darmo :/

Anime jest bardzo dobrze cenione (przynajmniej do któregoś tam odcinka [bez spoilerów]), także to Ci się bardziej opłaca.

A moim zdaniem nawet sam wiesz czym te anime było dobre. Nie wiem co się tak obraziles na zakonczenie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...