Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Opowiem wam w skrócie, Byłem na wyczieczce kilku dniowej w Krakowie . Była tam moja koleżanka którą znam od ka mam 6 lat . W drodze po wrotniej graliśmy w pytanie wyzwanie z 5 osobami . po tym wszystkim poprosiła o mój nr. tel więc jej podałem . Po całej grze napisała do mnie czy gram natal sam na sam ale przez tel .Zadała mi Pytanie jak ją oceniam więc napisałem jej ,że nie znam jej tak dobrze i napisałem ,że z 50-60% . Teraz była moja kolej więc zadałem to samo pytanie i napisała ,że w 99% i że jestem spx i wogóle i wysłała buziaczki później smsowaliśmy cały czas byłe te buziaczki . I się spytała co robię jutro i się umówiliśmy na spacer . Później się umówiliśmy na 2 spacer jutro o 17:00 . Dodam ,że ona mi się bardzo podoba , Zakochałem się w Niej . I nie wiem jak mam odbierać to w 99% czy ja się jej podobam i chce ze mną chodzić cz raczej uważa mnie za przyjaciela . Nie wiem jak mam się zachować i czego ona ode mnie oczekuje.   PS: Napisała ,że jestem Ładny.         /////////       Liczę na Poważne ODPOWIEDZI .

graphic.png

Opublikowano

Raz. To nie jest forum od spraw sercowych.

Dwa. Widać że jesteście dla siebie stworzeni.

Trzy. Zaproś ją do kina pizzerni albo na spacer i pogadajcie sobie (temat sam sie nawinie)

Cztery. Nie ma tak dobrze. Pochodź z nią z tydzień i zacznij dotykac jej włosów (bez skojarzeń) ręki i mówic miłe rzeczy typu ładna fryzura albo poprostu ładnie wyglądasz.

Pięć. Nie denerwuj się bo i tak nic ci to nie da. Fapnij jak będziesz zdenerwowany mocno przed spotkaniem.

Sześć. Gratuluje i życze powodzenia i wiem.. najtrudniejsze słowo kocham powiedz na żywo a nie gg fb skype -_-. Pozdro ;D

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Jak pierwsza napisała, to zajebiście. Uwierz mi, że nie którzy się o to modlą. Nie spierdol tego, bądź sobą, a będzie dobrze.  ^_^  Powodzenia

Opublikowano

Mężczyzna nie jest ładny tylko przystojny.

W jaki jesteście wieku? Poza tym to nie miłość tylko zauroczenie.

Opublikowano

nie zakochałeś tylko ci się spodobała, też tak miałem do hmm 4 dziewczyn już od początku roku ale to przechodzi, tylko z jedną jestem blisko, a z drugą to jestesmy przyjaciółmi raczej. (tzn ja nic do niej nie czuje, a ona raczej też nie) 

jak chcesz się angażowac w związek po paru dniach bliższej znajomości, to sobie odpusc 

i wiem że tak tylko mówię, i to nic nie zmieni, ale może poczekaj aż się bliżej poznacie

Opublikowano

Sorry koleś ale czy cię prąd pokopał? laska jest na ciebie napalona jak gorące bułeczki z pieca na 99% podobasz się jej i widać że cie kocha i chce z tobą chodzić no kurwa to jest jak odebranie czekolady za darmo powiedz jej że chcesz z nią chodzi i ją tez kochasz ! łatwa sztuka do odebraniu jak otwieranie szkatułki ripera w metku. 

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Weź chustkę, namocz ją chloroformem ( możesz kupić w aptece, cena to ok. 7 zł ), pójdź z nią na spacer do jakiegoś lasu, zapytaj czy ta chusteczka ładnie pachnie, przyłóż jej ją do twarzy, przeruchaj i zakop w lesie.

Polecam 

Opublikowano

Dzięki postaram  się wykorzystać dzisiaj te rady   ;)

no opowiadaj (tylko mam nadzieje że nie wykorzystałeś tej porady o chloroformie xD)

Opublikowano

no koleś opowiadaj lubię takie historie, zaciekawiło mnie to :]

Opublikowano

Widać że leci na Ciebie, tego 1% brakuje tam pewnie, tylko dlatego, że nie zna Cie dobrze ;)

Weź chustkę, namocz ją chloroform ( możesz kupić w aptece, cena to ok. 7 zł ), pójdź z nią na spacer do jakiegoś lasu, zapytaj czy ta chusteczka ładnie pachnie, przyłóż jej ją do twarzy, przeruchaj i zakop w lesie.

Polecam 

serio 7 zł ? :D

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...