Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co na gastro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam na gastro pochłaniam co mi wpadnie pod rękę xD

Tutaj masz przykład mojej fantazji na bani:

mmsimg140_enrxrhp.jpg

Jakieś smażone mięso z obiadu dorwałem, napierdoliłem sera i wrzuciłem do mikrofalówki xD

Do tego zrobiłem sobie majonez z keczupem na osobnym talerzyku, gastro bajka, zapchało mnie w opór, haha  xD

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

-10-12 skrzynek piwa (harnaś najlepiej)

-5-20 butelek wódki (po 3 to chyba na rozgrzewkę)

-5litrów pepsi do popitki dla lasek chłopaki na czysto

-10 słoików kiszonych ogórków 

I na drugi dzień kac jak skurwysyn polecam !

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Jak cię złapie gastro to polecam chleb z masłem. Tak z 5-6 kromek starczy, a jak jesteś "duży" to 7-8. Po takim zabiegu gastro jest mniejsze. Polecam się nażreć przed spaleniem, wtedy, aż tak mocno cię nie ciągnie do jedzenia... ale i tak gastro zostaje

Opublikowano

Jak cię złapie gastro to polecam chleb z masłem. Tak z 5-6 kromek starczy, a jak jesteś "duży" to 7-8. Po takim zabiegu gastro jest mniejsze. Polecam się nażreć przed spaleniem, wtedy, aż tak mocno cię nie ciągnie do jedzenia... ale i tak gastro zostaje

Głupotą jest jeść przed paleniem, gasto jest piękne.

Opublikowano

Na gastro wchodzi wszystko haha ostatnio wpierdoliłem tyle, że nie mogłem sie ruszać hahah, nie jesteście w stanie sobie wyobrazić co sie rano działo na kiblu heh

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja kiedyś na gastro dorwałem lody z zamrażalnika. Na następny dzień, okazało się, że to był smalec w pudełku po lodach. Wyobraźcie sobie moją minę, jak się dowiedziałem, że wpierdoliłem pół litrowego pudełka smalcu xD

Ja polecam na gasterko jakieś słodycze, pizza, cola, jak jedziesz na działkę to coś na grilla :D

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja kiedyś na gastro dorwałem lody z zamrażalnika. Na następny dzień, okazało się, że to był smalec w pudełku po lodach. Wyobraźcie sobie moją minę, jak się dowiedziałem, że wpierdoliłem pół litrowego pudełka smalcu xD

Ja polecam na gasterko jakieś słodycze, pizza, cola, jak jedziesz na działkę to coś na grilla :D

haahhahaaahahh wariat z ciebie! :D

Smalec zamiast lodów hahah tego jeszcze nie słyszałem, wpierdalałem sam proszek od kisielu, ale nigdy smalec w ramach lodów hahahaha

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...