Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Havocki

adamklab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

mam pytanie jak to jest z havockami ?

Muszę mieć 8 irków apisa , zeusa i dopiero będę miał bonus 10 % dmg ? , czu mogę mieć 8 irków i apisa i bonus tez bedzie przyznany ?

Opublikowano

Wiem przypadkowo bo nie popatrzalem na pytanie tylko na odpowiedz o 1 wyżej i myślałem ze nikt nie odpowiedział dopiero później zobaczylem

Opublikowano

THCpiotr a czemu nabijasz sobie posty hejtując innych?;p

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Bonus za designy do dronów dostajesz tak: 

Havoc: 1 dron nic nie daje, full havoc +10% szkód z dronów. 

Hercules: jeden daje 20% więcej osłony na dronie (20% lub 15%, nie pamiętam) a full hercules daje +20% więcej życia oraz 15% więcej osłony na dronach. 

I np. gdybyś miał 1 dron i włożył do niego herculesa to byś miał full hercules.  z tym full o to chodzi, że design jest na każdym dronie. 

Opublikowano

Niektórzy robią tak że gdy im brakuje 4 havoków to sprzedają te 4 irisy i mają full havoc na 4 irisach... Jak dla mnie to jest bez sensu bo dmg tylko spada i to owiele.

a jak ktoś wsadzi te 4 LF-3 do irisów i 4 BO2 to co mu da to 10%. A jeszcze można zdobyć havoca za 25 znajomych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...