Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw 1000-1100 zlotych

kacperq13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce kupic komputer do gier. Aktualnie posiadam ponad 1000 zl poniewaz nie spodziewalem sie iz moj dawny komputer sie popsuje :( Zalezy mi na tym iz dzialala by na nim gierka League of Legends oraz Counter Strike Source, nie sa to wymagajace gry wiec mysle iz beda chodzily plynnie. Nie musi to byc Ultra detale i FULL HD lecz oby na srednich/wysokich detalach w rozdzielczosci 1360x768 dzialalo wszystko :)

Myslalem nad tym zestawem 

http://www.morele.net/inventory/info/ypmk9A/

lecz nie wiem czy jest on dobry poniewaz nie znam sie na komputerach. Jezeli slaby to poprosil bym o zlozenie innego lub zmienienie czegos. Z gory dziekuje :)

Opublikowano

Moj dawny komputer kupilem 10 lat temu za 2000 zl i ogolnie nie wiem co dziala bo po prostu sie nie zalacza spalil sie albo cos w tym stylu jak sie nie myle. Komputerek chodzil ladnie cicho i dbalem o niego no ale jak widac chyba czas nadszedl i w nieoczekiwanej chwili padl a sie nie spodziewalem tego.

Opublikowano

Ten zestaw co podałeś 

za 1000 zł pł. gł za 250zł... 

Jak wrócę z kościoła to postaram Ci się coś złożyć.

@Edit

mam na później do kościoła więc wrzucę ten zestaw 

1d1da035b0e0b.png

@Edit 2

mam nadzieję że dysk i napęd podejdzie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...