Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Dodawanie Bramek i Rozłączanie

markez07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś polecić jakiś inny program niż Hotspot Shield, ponieważ mi on działał max 3-5 dni i teraz mam z nim problemy (Po włączeniu nie mam żadnych przycisków typu turn on itd)

pauzuj gre w CE

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie wszystko śmiga tylko za każdym odpaleniem gry trzeba od nowa szukać adresu bramki. Ale jest już dużo łatwiej gdyż każdy adres bramki zaczyna się od " 1CF ... " wiec odnalezienie go to kwestia kilkudziesięciu sekund :P

Opublikowano

Ogólnie wszystko śmiga tylko za każdym odpaleniem gry trzeba od nowa szukać adresu bramki. Ale jest już dużo łatwiej gdyż każdy adres bramki zaczyna się od " 1CF ... " wiec odnalezienie go to kwestia kilkudziesięciu sekund :P

Każdy ma tak samo po ponownym włączeniu gry.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dokładnie, ale cóż ;) (teraz żałuję, że udostępniałem)

Spokojnie :) Dla 2 osób ten sposób zadziała i tyle ;)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Dla 2 osoby na 3 jak już :) i tak za jakiś czas będą już nornalne trainery do fify world. Z grą NFS World też tak było ze początkowo brak cheatów a teraz każdy tam jeździ odpalony :] fife world to samo czeka :]

s-08-13-564289.png
Opublikowano

MI ten Trainer Nie Działa Szkoda mam jakieś z 200 adresów i szukaj tu który dobry Czekam na Trainery.Bo w NSF World też Tak było a potem było dużo tych trainerów. Fajny był bot na nsf bo w 1 h włączyłeś i miałeś 50 lv :D  

Opublikowano

Mógłby ktoś polecić jakiś inny program niż Hotspot Shield, ponieważ mi on działał max 3-5 dni i teraz mam z nim problemy (Po włączeniu nie mam żadnych przycisków typu turn on itd)

Cofnij zegar :)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

ja to na trainerze ubiłem 300k monet i dalej mi się nie chciało :D ogólnie znudziła mnie ta gra już... paczki otworzyłem i tylko 1 tots wart 20k...

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego po 3 meczu wchodzę do menu żeby wyszukać kolejnego przeciwnika tracę połączenie z serwerami, muszę wyłączyć fife i szukać znowu adresów?

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego po 3 meczu wchodzę do menu żeby wyszukać kolejnego przeciwnika tracę połączenie z serwerami, muszę wyłączyć fife i szukać znowu adresów?

Pozamykaj programy działające w tle.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...