Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike : GO| WALLHACK

TheWoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym się zapytać czy zna ktoś jakiegoś obecnie nie wykrywalnego wh'a na turnieje w cs'ie GO. Oczywiście jeśli ktoś zna jakieś płatne proszę podać link :) 

Zależy mi na tym ponieważ muszę szybko wyboostować rangę 

ostry.png

Opublikowano

nie umiecie sami sobie rangi wbic? skill na silver 3? nauczcie sie grać fair play! A nie potem przez takich jak Wy wlasnie ludzie sie wkurwiaja bo dzieci po 13 lat cisna na aimach! Tak jak dzisiaj na polaczka trafilismy ktory przegrywal i sie odpalil a potem all wiedzial az jego druzyna go zreportowala nawet :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

@netiv, sorry stary ale chuj mnie obchodzi twoje zdanie to forum dotyczy między innymi hacków, nie podoba się to wróć na samosie :)). 

@Costa. podesłałbyś jakieś linki?  bo wujek google wiem że nie gryzie, ale nie wiem czy dobrze trafię zawsze :D

ostry.png

Opublikowano

Jak to są płatne cheaty..

No a jakie kolega chciał? -.-

Oprócz nich, jest jeden bezpłatny, niewykrywalny (nie do końca pewne), ale i tak go nie udostępnię^^

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...