Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do klasy B i A za IGC

dekros123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jakie kupić auto klasy B za kase w grze?? interesuje mnie mocne nitro dobra prędkość i żeby było stabilne na drodze:)

Oraz z klasy A ponieważ mam 1,5mln i moglbym coś kupić:)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Do klasy B polecam Bmw M1 sport evo (850 k igc). Za 1,5 mln ciężko o auto do klasy A teraz, jedynie Chevrolet Corvette Z06 (1,5 mln), pozbieraj jeszcze i możesz kupić Forda Mustanga Bossa '12 (1,9 mln), Chevroleta ZR1 (1,8 mln).

Opublikowano

Do klasy B polecam Bmw M1 sport evo (850 k igc). Za 1,5 mln ciężko o auto do klasy A teraz, jedynie Chevrolet Corvette Z06 (1,5 mln), pozbieraj jeszcze i możesz kupić Forda Mustanga Bossa '12 (1,9 mln), Chevroleta ZR1 (1,8 mln).

Zapomniałeś o Lamborghini Murcielago LP640, które aktualnie będzie najlepszym wyborem jeśli chodzi o auto klasy A za IGC.

HB5fLf7.png

Opublikowano

ogólnie posiadam AUdi R8 Coupe 5.2 Fsi oraz Porshe 911 Gt3 Rs i Lamborghini Murcielngo lp tylko neistety postanowilem nie wydawac boostów i nie mam miejsca w garażu wiec co usunąć z tego garażu lub zamienić na leprze auto:) mam do wydania 3.5mln w temacie zle napisałem;/

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

ogólnie posiadam AUdi R8 Coupe 5.2 Fsi oraz Porshe 911 Gt3 Rs i Lamborghini Murcielngo lp tylko neistety postanowilem nie wydawac boostów i nie mam miejsca w garażu wiec co usunąć z tego garażu lub zamienić na leprze auto:) mam do wydania 3.5mln w temacie zle napisałem;/

Jeśli masz 60 level możesz mieć miejsca za darmo dzięki pewnemu bugowi :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1054113-darmowe-miejsca-na-auta-w-garazu/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...