Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

internet dziwne zjawisko pobierania ;o

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec zacznę od początku mam radiówkę 4 MB i tak kiedyś miałem zje*any internet w sensie raz mulił raz nie to zawsze pobieranie Steam i origin po 1 mb dochodziło a torrenty 460 kb/s max teraz naprawili mi neta ping tam czasem skoczy( trwa to do 2 sek i znowu taki sam ) max skoczy do 100 czasami więcej ale chwilowo wiec to jest znośne ale tak ciągle do 20-40 nie ważne jaka pogoda i co? pobieranie na Steam nie przekracza 460 kb/s na torrentach tym bardziej a na originie do 1 mb nadal? czemu tak jest? pobieram bf3 premium edition wlasnie to szlo po 900 kb/s teraz znowu do 500 i potem bedzie skakac.  4 mb = 512 kb/s dlaczego mam tylko 460 zawsze troche wiecej mniej czasu nawet to glupie 10-15 min mniej pobierania, potem wam wrzuce nawet wynik z speedtesta teraz pobieram aktualizacje bf3 6.70 gb

Opublikowano

użyj cfossped ccleaner i regclean (serial do pelnej wersji masz na chomikuj) ale to juz chyba niestety taka nieuczciwosc i tyle.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Cfossped instalujesz i on w prawym dolnym rogu klikasz na niego prawym modelowanie ruchu i ping albo pasmo (pasmo duzo transferu żre a ping to tak poooowoli pryspiesza neta a pasmo u mnie po 500 kb/s szlo a mam mobilna z playa 16 gb a bez niego to 300-450

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

1 mb/s to około 8 Mbit a nie 4.

ale mi tak szlo i sie nie sprzeczaj zemna bo mam neta takiego. dziwne ze bf mi sie pobieral przez 5 min ciagle po 900 kb/s to tez pewnie nie mozliwe? 

edit; pobieranie na originie jest ok zobacze na steam z tym programikiem czy ruszy wiecej bo najwiekszy zamul to na torrentach i steam co kiedys problemu nie bylo

Opublikowano

Skoro pobierałeś po 1mb/s to nie możliwe żebyś miał 4 Mbit. Są trzy opcje: błąd w systemie okazuje taką prędkość, błąd u dostawcy lub wygrałeś życie i masz lepszego neta.

Opublikowano

Koles nie czepiaj sie ja mam mobilne 16 gb play i w miescie jestem Zwykle mam pobieranie 500kb/s z cfospeed a nagle zaczol mi leciec 2mb/s i jak to wytlumaczysz?

Opublikowano

Wszystko zależy od tego ile jest na umowie, stabilności połączenia, sytuacji u dostawcy i obciążenia serwerów (dostawcy, miasta, z których coś pobierasz).

Opublikowano

Wszystko zależy od tego ile jest na umowie, stabilności połączenia, sytuacji u dostawcy i obciążenia serwerów (dostawcy, miasta, z których coś pobierasz).

I po co Ty sie typie w ogole zemna sprzeczasz? I powiedz na co.. po naprawie neta jest normalnie a tak szlo po 1 ale za to w gry nie gralem z pol roku bo ping ponizej 150 nie schodzil. Jak robilem speedtesty np net byl od 0.50 mb do 4 sobie tak latal a pobieranie maxymalne i wez mi powiedz jeszcze ze nie 

edit;

pobieranie origin: 

i więcej ps. ten program sie nie sprawdzil do neta ten cfspeed pobieranie ledwo do 400 dochodzilo a skonfigurowałem tak jak mi kazales po usunieciu pobieranie wskoczylo 

szybkosc neta  3474364506.png

Chcesz jeszcze pobieranie z steam i torrentow? na zyczenie moze Ci jeszcze nagrac ze na steamie nie chce przekroczyc tej bariery 460 kbs?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...