Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie umiem zrobic xenobota, pomozcie prosze.

tofeefee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalilem xenobota, ktory jest tu na forum, pod najnowsza tibie. Widze w grze xenobota kiedy klikam na swoja postac itd. Ale nie działa, a w folderze z xenobotem nic mi sie nie pojawilo tak jak to bylo w tym tutorialu. Jak to pokolei zrobić? Pomóżcie, dzięki.

Opublikowano

Według poradnika powinienem kliknac patch, czego nawet nie widze kiedy właczam inject. Mimo wszystko kiedy właczam inject to moge sie zalogowac do bota wpisujac byle co. Jednak kiedy w grze chciałem właczyc auto target to nie działa. Tak samo autowalker i inne. Po prostu widze opcje ale nie działaja. Moje pytaie, jak to pokolei zrobic.

Opublikowano

Ale, co mam zrobic najpierw. Wypakowalem to z twojego postu, pozniej kliknalem patch tym patcherem ale pozniej jak pojawila mi sie ikonka xenobot patched to jak ja wlaczam jest napis, ze to nie jest prawidlowa aplikacja win32.

Opublikowano

ok ale jak sciagnalem skrypt na szczóry na rooku, bot nie chodzi sam, jakby szukał po prawej pozycji bo jest cały walker ale nie chodzi. wszystko inne dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...