Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś jeszcze w to gra?

Ult1mateer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłączam się do pytania. Chciałbym pograć w tą grę, ale nie wiem czy opłaca mi się pobierać :)

Opublikowano

Grałem przez 2 tygodnie i mnie to jakoś nie wciągnęło.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Ja grałem 2 tygodnie temu, chciałem wypróbować bo nie mam w jakie mmorpg grać i straszne pustki. Od razu odinstalowałem ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorry za odświeżanie tematu, ale z nudów postanowiłam wrócić do tej gry i jestem ciekawa dlaczego w RoMa gra tak mało osób? Czyżby autorzy nie robili eventow ani nie wypuszczali żadnych patchow?

58815786.jpg

Opublikowano

Jest wiele powodów... 

np:

- olewka gry/graczy przez GF

- ostatnie czyny GF zmieniły gre z FreeToPlay na PayToPlay / PayToWin

- brak reklam

- patche są, lecz bardzo często wprowadzane z błędami przez które zaraz po starcie serwerów muszą znowu wyłączać je

- eventy przeprowadzane w grze są raz na ruski rok, chociaż na forum ostatnio coś się polepszyło

- załamana ekonomia w grze

- ostatnio częste błędy pracowników GF od wystawiania promocji, przez które poszczególne osoby obecne w grze podczas wprowadzenia ich nachapały się niemiłosiernie. ("promocja" 20 czystych kamieni fuzji za 13 dias, gdzie w normalnej cenie 1 czysty kamień fuzji kosztuje 19 dias (!). )

Można wymieniać jeszcze wiele czynników, ale postarałem się wymienić te najważniejsze.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiście powiem że gram na serwerze rompvp. Jestem członkiem przyjemnej gildii Sandstorm. Administracja jest dużo lepsza niż na globalnym serwerze. Ceny są niskie, dotacje daja nam masę diamnetów, ale nie musimy ich kupować, codziennie mozemy zyskać 10 darmowych diamentów przez klikanie w reklamy :) Ogólnie to atmosfera jak i wszystko na serwerze jest znacznie lepsze od globala. W razie pytań zapraszam na PW. (przepraszam za srednio ogarniętą wypowiedź, ale jakoś nie mam sił na nic bardziej ogarniętego)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Diamenty powinny być usunięte całkowicie oczywiście na privach, z dotacji powinny być tylko mounty + jakieś kosmetyczne rzeczy żeby w 100% było wiadomo że masz gear bo potrafisz grać a nie bo masz dużo kasy (realnej) bo tak czy siak większość eq możesz sobie kupić co według mnie psuje tą grę. Ekwipunek zdobywany na raidach powinien być przypisywany bez możliwości odpisania i sprzedaży żeby wszystko trzeba było zdobyć samemu (raidy,dungeony itd.) bez tego gra jest beznadziejna :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na ten moment nie ma sensu gry w Runes of Magic. Wiem bo sam grywałem przez 3 lata w tę piękną gierę. Bugi na golda i itemki zniszczyły tę grę, teraz wieje .... nudą a online na największym polskim serwie 100 graczy. Pozdro

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...