Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego zacząć?

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem nowe konto bo na starym nie chce mi sie juz grac i mam jakies 200 uri wiec sie nie naprawie.

Od czego zaczac jak sie rozwijac? Mysle nad zakupieniem na poczatek 31 lf3 ( 28) bo 3 na start sie dostaje zakupic 16 bo2 ( 14 ) bo sie 2 dostaje i genki speeda do tego chcialbym zakupic za urke 5 irsow romb i serducho i rozwijac PP. Bez PP wychodzi okolo 732k uri i na bocie dziennie nie wiem ile wyciagam bo ciagle cos wyskakiwalo jak bylem w pracy i komputer niepotrzebnie pracowal. Przypuszczam ze okolo 15k urki zarobie na te 7 godzin moze nie jest to duzo ale potem kupie venge full speed na 4-1 bede zarabial z 7k na godzine. Tak wiec pomozcie jak sie rozwijac .

Opublikowano

Jak mam tam pisac skoro chodzi mi od czego mam zaczac a nie mam jeszcze okreslonej ilosci urki? Czytaj ze zrozumieniem chlopie -.-

Opublikowano

no to tak najpierw 8 irków (4 za urke ) jeśli chcesz bocić to wega full speed i później według uznania jak na wylot to ulepszaj drony i rób zety powoli i designy np venom i diminisher + formacje dronów serce ćma rąb a jeśli do alienów to aegis + formacja romba. 

Opublikowano

Ja bym zrobil tak ze kupil 5 irkow za urke pozostale 3 za kredki kupil golca posiedzial troche na 2 gali dobil duzych krysiek troch kupil druga hale i tam aegisa . Design na wyloty to jak juz wg mnie spectrum i serce. A na moby aegis i romb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...