Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;p

Jakie polecacie skrypty? Darmowe ?

Mam skrypt do ryza, ale zamiast trzymac spacje musze shift... Jest to dziwne i nie potrafie tego naprawic.

Szukam tez osoby ktora poleci cos i pomoze zainstalowac itd. Dzieki  za pomoc ;)

Opublikowano

naciskasz SHIFT przechodzisz do COMBO i tam gdzie masz SHIFT naciskasz na nie i naciskasz SPACJE 

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

Zaraz to sprawdze, a znasz się na innych skryptach? Do innych postaci? Albo jest jakies ustawienie tego darmowego jakos op ? xD

NIe dziala. NIe mam nigdzie napisane shift

Opublikowano

Hej ;p

Jakie polecacie skrypty? Darmowe ?

Mam skrypt do ryza, ale zamiast trzymac spacje musze shift... Jest to dziwne i nie potrafie tego naprawic.

Szukam tez osoby ktora poleci cos i pomoze zainstalowac itd. Dzieki  za pomoc ;)

a jaki skrypt do ryze masz?

jezeli najnowszy glory, to w grze trzeba go przeładować (2x f9), jeżeli jakiś inny to podaj nazwe.

Menu domyślnie jest na 19'stym przycisku (czytaj shift)

Opublikowano

LeBlanc Combo - mi się osobiście strasznie podoba, same kile wpadają :D

Ten darmowy na unikanie skillshotów. (zapomniałem nazwy, bo sam wpisałem inną ).

Katarina Combo - sieka, że masakra - chyba jeden z lepszych darmowych skryptów.

Auto smite - strasznie przydatny.

Hidden Objects - pokazuje wardy, grzyby, pułapki i tą całą resztę.

Opublikowano

A podałbyś link do nich na pw i powiedzial mniej wiecej jak wrzucic? Bo mialem katarine, ale nie dzialala. Jedyny skrypt jaki mi działa choć i tak jest dziwny to ryze...

Opublikowano

pytanie... na jakiej podstawie wykrywa wardy hinden object? używałem go ale nie wykrywał mi wardów choc sojusznicy widzieli gdy były wkładane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Boze, na chuj ci to jak nawet nie potrafisz obsugiwac tym. KLIKASZ SHIFT TAM GDZIE CI PISZE COMBO TO OBOK SA CYFERKI ( NIE PISZE SHIFT  -.- ) KLIKASZ W TO A NASTEPNIE SPACJE ( NIE BEDZIE CI PISAC "SPACJA"  -.-  ) I powinno dzialac... Ogolnie to NIE polecam ci grac na tym, lepiej sie naucz SAMEMU grac postaciami ktorymi sa w Mecie, bo Skrypt nie wygra za ciebie meczu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie pomagasz=nie udzielasz sie. To jest chyba forum od skryptow... A tak wgl to teraz wgl nie chce mi działac ... nic ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...