Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting zasilający PSC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiberhost umożliwia płatność paysafecard, dodatkowo można z niego wypłacać zarobione pieniądze na swoje konto, niestety biorą 40% prowizji.

1399648286-U815990.png

Opublikowano

Na Maxcraft.pl / Pukawka.pl  możesz doładować portfel PaySafeCard

Do tego masz serwery z najniższym pingiem bo w Warszawie w ATM i bez limitu pamięci ram

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

W Maxcraft jest 14% i to jest prowizja samego psc, czyli to zabiera psc, a nie hosting. Trudno, żeby hosting dopłacał 14% (w Maxcraft), czy w przypadku Fiberhost 15%

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Tak wybrałem fibrehost Z góry dzięki A co do do twojej wypowiedzi NoIP to ja bym zrobił przelew ale sprzedaje yangi w Metinie i często do mnie piszą osoby które chciałby by zakupić Yangi za PSC/SMS to wtedy biorę 2x cenę więc i tak mam na plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...