Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hostera do PolandMS!

Wiw3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak widać był temat o PolandMS ale serwera niestety nie mogę mieć odpalonego długo i w ogóle często wyłączałem więc Poszukuje Hostera tak żeby był dobry komp , i net tak 2mb+ ?

do serwera:

PolandMS:

Raty:

Exp = x100

Mesos = x100

Drop = x3

Boss Drop = x1

Strona:

http://PolandMS.no-ip.org/

Reszta pisze na stronie Zapraszam

(PolandMS to nie znaczy że to ma być serwer jak GMS lub EMS to tylko Private Serwer więc nie chce odpowiedzi typu a wez polandms a w ogóle nie po polsku... czy inne takie. to tylko nazwa serwera jak np RockMS lub OdinMS)

-edit-

Serwer zrobiony w Javie.

Przydało by sie jak by hoster wiedział co to No-ip / xampp / SQL

Opublikowano

Wiesz co ja bym mógł ale totalnie nie znam się na javie spytaj się aćka jak coś on to potwierdzi ale myślę że jak byś mi wytłumaczył po kolei to bym skapował. Online by mógł być od rana do wieczora.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano
Niestety ale ja tez nie ;]

nie ma znaczenia czy sie znacie czy nie , wystarczy umieć myśleć bo to ja będę robić Aktualizacje serwera i strony a hoster po prostu to odpala.

Opublikowano

Skoro nie trzeba się znać na javie a ja wiem co to No-ip/ SQL, xampp to nie wiem co to ale mogę się dowiedzieć a resztę informacji o moim necie to podam na gg 9184365.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Wiw3k daj mi gg na wiadomości. Coś źle podnieniłeś ip pod ten nowy .exe na stronie pisze, że online , a nikomu nie wchodzi. KacperOo widzę, że się postarałeś ^^.

Opublikowano

a moze ktos by jakies www podal i sieci hamachi o ile takie istnieja. i poiedzial czy serwer po rasie znaczy sie swierzy czy maja juz 200 lvl ;]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano
Serwer online, polandms.no-ip.org, client działa ; )

Aktualnie 3 osoby online.

a moze ktos by jakies www podal i sieci hamachi o ile takie istnieja. i poiedzial czy serwer po rasie znaczy sie swierzy czy maja juz 200 lvl ;]

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

Zanim napiszesz bezsenswonego posta zastanów się za każde napisanie bezsensownego zdania "pan bog" zabija jednego niewinnego kotka i to jest KU*** twoja wina :]

Twoja wina też... ----> polandms.no-ip.org

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Proszę zamknąć temat !!

Nowy hoster PMS - KacperOo !

Server od dzisiaj online 9:00 - 22:00 / 23:00 .

Oczywiście częste Aktualizacje / Poprawianie błędów.

Więcej info na stronie.

http://PolandMS.no-ip.org/

Zapraszam.

Opublikowano

@mapler123

tylko jedno powiem:

O kurwa

taki z ciebie geniusz a tego czy res acc to nie podales :] wiec kto tu nie mysli ? POZDRO ;]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...